Screens

screens

Screens van SunGo Zonwering

Het doek van een screen loopt verticaal langs de ruit naar beneden en wordt opgerold op een rol. Deze rol zit in een gesloten kast boven de ruit.

Aan de onderzijde van het doek zit een onderlijst. Door de nokken die aan de onderlijst zitten, welke in zijgeleiders lopen, blijft het doek opgesloten en wordt er een redelijk windvaste situatie gecreëerd. Maar door nieuwe technieken is er nu ook een uitvoering met een soort rits, die er voor zorgt dat het screen opgewassen is tegen grotere windvlagen, waardoor het doek niet kan gaan klapperen.

De doeken zijn gemaakt van glasvezel met een kunststof mantel. Ook worden de doeken afgewerkt met een versterkingsband.

Keuzemogelijkheden

Screens zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor de oude vertrouwde screens met nokken en zijgeleiders of voor de nieuwe uitvoering met zogenaamde ritsgeleiding.

Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit de gehele Swela collectie, dus u kunt de kleur van uw screen aanpassen aan uw smaak.

Screens kunnen handmatig worden bediend door middel van bandbediening of een slingerstang. Maar u kunt ook kiezen voor elektrische bediening met een Somfy motor.

De voordelen

Screens zijn zonwerend en voorkomen dat het glas wordt opgewarmd. Hierdoor heeft u geen last van hinderlijk zonlicht en blijft het koel in uw woning of kantoorpand.
Door het speciaal geweven doek blijft het zicht naar buiten grotendeels behouden, maar het belemmert de inkijk naar binnen.

Het doek is sterk, weerbestendig, niet brandgevoelig en rekvrij.
Doordat bij een zipscreen spleten en kieren ontbreken tussen doek en systeem, is de kans dat er insecten binnen komen ook vele malen kleiner.

sfeer-400x700
Sungo-algemeen-sfeer

Vervanging van het doek

U kunt vertrouwen op de service van SunGo. Onze doeken zijn van topkwaliteit maar indien, om welke reden dan ook, er een beschadiging mocht optreden, komen wij het doek van uw screen direct in orde maken!

SunGo Zonwering & Montage screens

Kies dus voor screens als u zonwering wenst die uw huis of kantoorpand koel houdt, u waarde hecht aan uw privacy en u ruime keuze in doeken met vertrouwde Swela-kwaliteit wilt.

Neemt u gerust contact met SunGo Zonwering voor meer informatie over screens of een geheel vrijblijvende offerte op maat!

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
knikarmschermen

Knikarm Zonnescherm

De meest handige zonwering is zonder twijfel het knikarm zonnescherm.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer