Knikarm Zonnescherm

Knikarm zonnescherm

Voordelen van het knikarm zonnescherm

Het grootste voordeel van het knikarm zonnescherm is, zoals u vast al heeft geraden, de knikarm. Dankzij deze technologie is er onder een knikarm zonnescherm vrije doorloop, in tegenstelling tot de uitvalschermen. Dit betekent dat het niet alleen uw huis koel houdt, maar dat u ook een tafel en een stoel onder het zonnescherm neer kunt zetten om in de schaduw te genieten van het warme weer en een koud drankje. In principe is het dus een uitvalscherm en een parasol in één. Ook openslaande deuren zijn geen probleem.

Variatie in knikarm zonneschermen

Niet ieder knikarm zonnescherm is hetzelfde, u kunt er veel in variëren. Het scherm zelf, gemaakt van stevige acryldoeken, kunt u in verschillende kleuren, patronen en maten vinden. Daarnaast is het mogelijk te kiezen voor een handmatig bestuurd of een elektrische variant. Een handmatig bestuurd scherm is uiteraard goedkoper, maar een elektrisch knikarm zonnescherm is niet alleen gebruiksvriendelijker, maar heeft zelfs een langere levensduur. Elektrische zonneschermen sluiten namelijk altijd volledig, waardoor ze altijd beschermd zijn tegen wind en regen. Bij het handmatig sluiten van een zonnescherm kan er altijd een kiertje open blijven waardoor regen naar binnen kan druppelen om vervolgens enorme schade aan te richten.

knikarm-sfeer-470x700
Sungo-algemeen-sfeer

Doek vervanging

De service van SunGo Zonwering & Montage is zeer breed. Wij staan altijd voor u klaar. Dit houdt in dat wij ook het doek van uw zonnescherm komen repareren of vervangen. U weet immers nooit in welke kleine hoek dat ongeluk zou kunnen schuilen.

Hoe kan SunGo u helpen?

Een knikarm heeft dus vele voordelen en is een must voor iedereen die een tuin, terras of groot balkon heeft en graag van de zomer geniet. Uiteraard kunt u ook bij SunGo een zonnescherm kopen. Als u hier meer over wilt weten, kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer