Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

De buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn bijna hetzelfde als de jaloezieën die we binnen gebruiken. De buitenvariant is echter steviger en weerbestendiger. Het frame van de buitenjaloezieën wordt aan de gevel gemonteerd of worden opgenomen in de gevel. De lamellen zitten vast aan een bovenrail en, wanneer ze neergelaten zijn, in een onderrail. Ze bieden uitstekende zonwering maar ook kunt u de lichttoetreding doseren door de lamelstand. De kantelhoek kan zo afgesteld worden dat het zonlicht buiten blijft en er tegelijkertijd wel voldoende licht binnen wordt gelaten, zonder dat er een hinderlijke schittering ontstaat op bijvoorbeeld beeldschermen.

Keuzemogelijkheden

Buitenjaloezieën zijn er in veel verschillende maten en modellen, aangepast aan uw wensen.
De lamellen zijn er in Z-, C- of S-vorm en u kunt kiezen uit heel veel verschillende kleuren.
De jaloezieën kunnen manueel bediend worden maar u kunt ook kiezen voor gemak en comfort met elektrische bediening of volautomatische bediening, die reageert op actuele weersomstandigheden.

De voordelen van buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn niet alleen een prima keuze in zonwering, maar bieden ook warmtebescherming door terugkaatsing van hitte.
Hierdoor blijft het binnen lekker koel en kunt u besparen op airconditioningskosten.
Bovendien kunt u, door middel van de lamelstand, zelf regelen hoeveel licht u binnenlaat en zal de zon hierbij in de winter zorgen voor gratis energie.

Buitenjaloezie-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer

De service van SunGo

Bij SunGo bent u voor dit product op het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere buitenjaloezieën. Deze zijn niet alleen heel effectief, maar geven ook een strakke en afgewerkte gevel. Bovendien kunt u besparen op energiekosten, door de warmte in de zomer buiten te houden en in de winter binnen te laten, waardoor u ook een bijdrage levert aan een beter milieu.

Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met SunGo Zonwering & Montage. Onze service gaat heel ver. In overlegt wordt er voor een passende oplossing gekozen en hoeft u zich geen zorgen te maken om montage en onderhoud. Vraag vandaag nog, geheel vrijblijvend, een offerte op maat aan.

Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
knikarmschermen

Knikarm Zonnescherm

De meest handige zonwering is zonder twijfel het knikarm zonnescherm.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer