Zonwering

Zonlicht… Wij kunnen niet zonder maar af en toe ondervinden wij ook hinder.

Het weren van de zon in uw huis

De term ‘zonwering’ is een verzamelnaam voor alle mogelijke maaksels om overlast tegen te gaan, die wij krijgen in de vorm van zonlicht en warmte. Het is een vanzelfsprekende reactie om  overmatige blootstelling aan zonlicht te voorkomen.

Met de menselijke creativiteit blijft het echter niet bij een uitvlucht naar een schaduwrijke plek. Ook thuis wilt u, net als voor de stijl van uw interieur, een adequate keuze maken voor de zonwering. Smaken en behoeften lopen uiteen, evenals het brede aanbod aan zonwering. Wij helpen u met uw oriëntatie naar een slimme en passende keuze van zonwering.

knikarmschermen

Knikarm Zonnescherm

De meest handige zonwering is zonder twijfel het knikarm zonnescherm.
Lees meer
Screens

Screens

Screens zijn zonneschermen die verticaal langs een ruit naar beneden lopen.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer
uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer
Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën

Buitenjaloezieën zijn steviger en weerbestendiger dan de jaloezieën die we binnen gebruiken.
Lees meer
knikarm
zonwering-lang

Zoveel mensen, zoveel wensen

Zonwering is verkrijgbaar in vele soorten en maten. SunGo past zich aan uw behoeften aan: wij hebben ons assortiment uitgebreid om uw keuze, in de eerste instantie, iets moeilijker te maken, door de grote variatie producten. Met de productbeschrijvingen kunt u echter snel te weten komen welk type zonwering het beste bij uw persoonlijke situatie past.

De producten van SunGo houden, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, 90% van de ultraviolette straling tegen. Op deze manier zal de straling uw woonkamer niet eens meer kunnen bereiken. Een van de voordelen is de bescherming die u creëert voor uw meubilair.

Een ander voordeel is het verkoelende element. In hartje zomer zal het heerlijk koel blijven in uw woning. Alles hangt sterk af van uw keuze.

SunGo zonwering: u hoeft niet verder te zoeken

Bent u op zoek naar zonwering voor uw huis, kantoor of misschien de horeca? U hoeft niet verder te zoeken. Dankzij het uitgebreide assortiment biedt SunGo u een uitkomst bij vrijwel iedere situatie.

SunGo werkt samen met de marktleiders uit de wereld van zonwering. Onze producten merken voldoen aan alle kwaliteitseisen om u er zeker van te stellen dat uw aankoop een waardige investering is.

Indien u vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Neemt u ook eens een kijkje op onze aanbiedingspagina, waar enkele zeer aantrekkelijke tijdelijke acties vermeld zijn.

 

Wij bieden zonwering onder anderen aan in: