Zonwering terrasschermen

Bij SunGo Zonwering & Montage zit u goed wanneer u op zoek bent naar zonwering terrasschermen. Terrasschermen zijn meestal knikarmzonneschermen die verder uitsteken zodat zij optimale schaduw creëren voor op uw terras. Genoeg om ter comfortabel onder aan tafel te zitten of om uitgebreid in de schaduw te liggen zonder dat de hete middagzon op u schijnt. Het wordt namelijk steeds warmer, en we krijgen steeds meer zonuren over ons regenachtige land. Daarom kunnen zonwering terrasschermen zeker van belang zijn.Vindt nu uw terrasscherm bij SunGo Zonwering & Montage. Zorg ervoor dat u klaar bent voor de warme zomerse dagen!

 

Onderhoud en gebruik van zonwering terrasschermen

Bij SunGo Zonwering verkopen en repareren we zonwering terrasschermen van verschillende bekende merken, waaronder het internationaal hoog aangeschreven Estate Die zijn erg makkelijk te onderhouden, door het topkwaliteit doek van Swela. Swele heeft een jarenlange ervaring in de zeilindustrie, dus een doek van Swela kan wel tegen een stoot. Het doek is ook makkelijk schoon te maken. Simpelweg afspuiten is vaak voldoende, en anders is het eenvoudig met een natte spons af te nemen. Het is ook in vele kleuren en patronen beschikbaar.

Het doek van het scherm rolt op in een cassette van aluminium. Deze straalt niet alleen  een moderne look uit, maar het roest ook niet. Ook de cassette kan in verschillende kleuren geleverd worden.Zo kunt u het scherm goed laten matchen met uw interieur en uw smaak.

Het in- en uitrollen kan zowel handmatig als met een motor. De motoren van Somfy zijn namelijk prima voor zonwering terrasschermen. Deze kunt u dan bedienen met een afstandbediening of met een knop aan de muur. Door koppeling met het TaHoma systeem is het ook automatiseerbaar, om het bij hevige wind automatisch in te laten rollen, of juist bij felle zon uit te laten rollen. Ook automatisering op tijd is zo prima mogelijk. En u kunt het terrasscherm dan zelfs met uw mobiele telefoon of van achter uw pc bedienen. Wat u wilt!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik