Zonwering gordijnen


Bezig met het veranderen van uw interieur?U wilt andere kleuren, andere meubels en een nieuwe indeling maken? Daar hoort dan natuurlijk ook nieuwe zonwering gordijnen bij. SunGo Zonwering & Montage biedt u niet alleen gordijnen aan, maar ook andere soort raamdecoratie als jaloezieen, rolgordijnen of vouwgordijnen.Gordijnen geven uw ruimte en kunnen zorgen voor en sfeer. Daarnaast werken ze ook nog eens geluiddempend.

Zonwering gordijnen: uw persoonlijke smaak

Het belangrijkste is dat uw gordijnen zowel bij uw interieur als bij uw eigen persoonlijke smaak past.U bent tenslotte degene die er iedere dag tegenaan kijkt. Het daarom belangrijk dat u de balans vindt tussen wat er bij uw nieuwe interieur past en wat u persoonlijk aanspreekt.SunGo Zonwering & Montage biedt u een groot assortiment aan in gordijnen met verschillende kleuren, stijlen en soorten. Een grote zekerheid dat er zonwering gordijnen bijzitten die bij u en uw interieur passen.

Zonwering gordijnen: effect

Een gordijn kunt uw woonruimte kleiner doen lijken terwijl deze dat niet is. Dit komt doordat de zonwering gordijnen in het ware een ruimte afscheiden, net zoals bij een muur. Door dit effect kleiner te maken kunt u het beste kiezen voor gordijnen die licht doorlaten of die niet geplooid zijn. Geplooide gordijnen zijn mooi bij hoge plafonds. Deze zijn er ook in allerlei kleurcombinaties en stoffen te vinden. Een opvallend kleurtje is leuk voor even maar na een tijd kan deze kleur u gaan irriteren. Wanneer u dan iets verandert in uw interieur kunnen de gordijnen misschien daarmee gaan vloeken.

Zonwering gordijnen

Gordijnen zijn niet de beste keuze om te gebruiken als zonwering. Wanneer u op zoekt bent naar een goede zonwering kunt u beter kijken naar bijvoorbeeld zonneschermen, knikarmschermen, screens, rolluiken en lamellen. De functie van zonwering gordijnen zijn meer het decoreren van de kamer en het een bepaalde sfeer brengen. Ze houden licht tegen maar niet de warmte.