Zonwering aan huis

In en om ons huis hebben we altijd te maken met lichtinval van buitenaf. Dat hebben we ook nodig anders zouden we geen natuurlijk licht in huis hebben, en daarnaast geen ventilatiemogelijkheden. Daarom zijn ramen en andere openingen wel zo prettig. Maar soms kan lichtinval best hinderlijk zijn. Als het buiten erg warm is en de zon schijnt, kan het binnen onaangenaam warm worden. Tevens kan het zo zijn dat u bijvoorbeeld de tv niet kunt zien, of het scherm van uw computer. Daarom is het soms handig om zonwering aan huis toe te passen.

Zonwering aan huis; Binnen

Rondom huis en tuin zijn er verschillende mogelijkheden als het zonwering aangaat. Zonwering hoeft natuurlijk niet altijd van buiten af bepaalt te worden. Binnenhuis kunt u ook aan zonwerende raamdecoratie denken. Afhankelijk van het materiaal dat u kiest kunt u de lichtinval bepalen. Een verduisterend rolgordijn kan een kamer compleet verduisterd maken. Maar soms staat het huist heel mooi ook materialen te gebruiken waar nog wel enigszins zicht doorheen komt. Dat is per persoon, maar ook per ruimte natuurlijk verschillend.

 

Zonwering aan huis; Van buiten af

Buitenhuis zijn er ook veel mogelijkheden. Zowel van buitenaf om het binnen aangenaam te houden, als voor uw terras in de tuin. Buiten jaloeziën zijn momenteel een zeer mooie manier van zonwering die aan de buitenkant van uw ramen toegepast kunnen worden. Maar ook gewone zonneschermen of screens kunnen heel goed dienen als zonwerende producten. Rolluiken dienen naast hun zonwerende functie ook nog een aan tal andere zaken als de isolerende en geluiddempende werking. En niet onbelangrijk, een diefstal vertragende werking.

Zonwering aan huis; Buiten

Om uw terras te overkappen zijn er ook verschillende mogelijkheden. We zien nu bijvoorbeeld veel overkapping waar het dak van een opvouwbaar zijldoek gemaakt is. De terrasoverkappingen kunnen zeer luxe aangepast worden. Bijvoorbeeld met regengootjes en verlichting aan de binnenkant, het toevoegen van terrasverwarmers maakt het geheel compleet. Wat we ook vaan zien is dat er zijwanden gecreëerd  worden van zipscreens, deze kunnen geopend en gesloten worden wanneer dat nodig is. U heeft daar mee meer privacy of een windvrij terras. Ook parasollen zijn nog steeds uitstekend in het gebruik van buiten zonwering. Partytenten, zonneschermen of vaste terrasoverkapping. Wat u ook op het oog heeft of mooi vind, het is bijna allemaal wel al mogelijk. Aan alle kanten kunnen we onszelf voorzien van prachtige zonwerende producten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik