Zonnewering bij SunGo

zonnewering

Zonnewering is niet alleen functioneel, maar ook een stijlvolle toevoeging aan uw interieur of gevel van uw woning, winkel en kantoorpand.

SunGo heeft een uitgebreid assortiment zonnewering voor binnen en buiten.

Zonlicht is belangrijk

Zonnewering of zonwering is een verzamelnaam voor een scala aan constructies die zonlicht en warmte ten gevolge van zonlicht moeten tegengaan in uw woning, winkel of kantoorpand. Vanuit de ARBO-wet worden werkgevers ook verplicht om passende zonnewering te plaatsen.

Licht en zonlicht zijn belangrijk voor een mens. Zonlicht verhoogt de hoeveelheid dopamine en serotonine in ons lichaam, dat zorgt voor het algemeen welbevinden van de mens.
Daarom is zonnewering belangrijk, om hinderlijk zonlicht buiten te sluiten maar tegelijkertijd voldoende licht binnen te laten.

Soorten zonnewering bij SunGo

Bij SunGo heeft u uitgebreide keuze in binnenzonwering. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Rolgordijnen
Paneelgordijnen
Vouwgordijnen
DUETTE® gordijnen
Jaloezieën

Afhankelijk van het type zonnewering dat u kiest, kunt u zelf bepalen hoeveel zonlicht u binnenlaat. Met jaloezieën, paneelgordijnen, lamelgordijnen, Facetlight en DUETTE® gordijnen kunt u dit zeer nauwkeurig regelen door het kantelen van de lamellen. Op deze manier regelt u ook meteen de hoeveelheid privacy die u wenst.

Bij SunGo heeft u ook uitgebreide keuze in buitenzonwering. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

Markiezen
Rolluiken
Screens
Knikarmschermen
Uitvalschermen

Markiezen zijn nostalgisch uitziende zonnewering, die aan de zijkanten gesloten zijn, zodat u minder lichtinval heeft. Knikarmschermen en uitvalschermen hebben iets meer lichtinval door de open zijkanten. Door een screen of rolluik te monteren aan uw gevel, kunt u de zon naar wens in meer of mindere mate buiten sluiten. Bovendien dienen rolluiken ook ter inbraakpreventie.

Zonnewering, een bewuste keuze

Zonnewering is niet alleen praktisch omdat u hinderlijk licht kunt buitensluiten, maar zonnewering werkt ook isolerend. In de winter houdt het de warmte binnen en in de zomer blijft het lekker koel in uw woning, winkel of kantoorpand doordat de zon buitengehouden wordt. Zo hoeft u minder gebruik te maken van de verwarming, airconditioning en kunstlicht en bespaart u op de energierekening. Dit maakt dat zonnewering een milieubewuste keuze is.

Bij SunGo helpen wij u graag

Bij SunGo adviseren wij u graag over de verschillende typen zonnewering. U kunt ons uitgebreide assortiment vinden op onze website. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en de uitgebreide service!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik