Zonnescreens

Zonnescreens

Zonlicht is heel belangrijk voor een mens, het bevat vitamine D en heeft een positief effect op ons algemeen welbevinden. Maar zonlicht kan ook heel hinderlijk zijn, als het bijvoorbeeld weerkaatst op uw computerscherm of televisie. Zonwering, biedt dan uitkomst.

 

Zonnescreens als zonwering

Vlakhangende zonwering, zoals zonnescreens ook wel worden genoemd, lopen verticaal langs een ruit naar beneden. Zonnescreens bestaan uit een gesloten kast, die boven een ruit wordt gemonteerd. In deze kast zit een rol, waar het doek op opgerold wordt. Aan de onderkant van zonnescreens zitten onderlijsten. Door de uitstekende nokken die in zijgeleiders lopen, blijft het doek op zijn plek en wordt het ‘opgesloten’. Hierdoor wordt een redelijk windvaste situatie gecreëerd. Met nieuwe technieken zijn er nu zonnescreens gecreëerd met een soort rits, waardoor het doek niet gaat klapperen bij stevige windvlagen. De zonnescreens van SunGo worden afgewerkt met een versterkingsband en het doek is gemaakt van glasvezel met een kunststof mantel.

Zonnescreens van SunGo

De zonnescreens van SunGo worden geleverd met doeken met de vertrouwde Swela-kwaliteit. Deze innovatieve stoffen van Swela kunnen geleverd worden in tientallen kleuren, zodat u uw zonnescreens aan kunt passen aan de kleuren van uw interieur en gevel. Het doek is rekvrij, sterk, niet brandgevoelig en weerbestendig.

U kunt kiezen voor zonnescreens met nokken en zijgeleiders of de nieuwe variant met ritsgeleiding, de zogenaamde zipscreens. Qua bediening heeft u, afhankelijke van het type screen, keuze uit handmatige bediening door middel van bandbediening of een slingerstang. U kunt ook kiezen voor elektrische bediening door middel van een krachtige Somfy motor.

Voordelen van zonnescreens

Zonnescreens zijn een stijlvolle toevoeging aan uw gevel of interieur. Het heeft een strak uiterlijk, geschikt voor uw woning, winkel of kantoorpand. Screens voorkomen dat de ruit wordt opgewarmd, zodat het binnen lekker koel blijft in de zomer. Zonnescreens zijn zonwerend, waardoor u geen hinderlijke weerkaatsing heeft op uw televisie of computerscherm. Bovendien behoudt u grotendeels het zicht naar buiten, maar de inkijk van buiten naar binnen wordt belemmerd. Extra voordeel bij zipscreens is de minimale kans op het binnendringen van insecten. Door de ritsen ontbreken er spleten en kieren, waar normaal gesproken insecten door naar binnen kunnen komen.

Offerte aanvragen

SunGo helpt u graag bij uw keuze in zonnescreens, passend bij uw woning, winkel of kantoorpand. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en advies op maat.

Wij kunnen u ook, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte opsturen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik