Zonneschermen elektrisch bediend

Wat is er tegenwoordig eigenlijk niet automatisch en elektrisch? Het antwoord op die vraag is heel weinig. Dus waarom uw zonnescherm niet? Er zijn meer dan genoeg redenen om voor elektrische bediening te gaan. Het gebruiksgemak is hierbij de belangrijkste reden om deze keuze te maken.

Vol automatisch

Het is ontzettend handig en gemakkelijk om een zonnescherm met een druk op een knop omhoog of omlaag te laten gaan. Zo vanuit uw luie stoel. Alles gebeurt als het ware vanzelf. Dankzij de ingebouwde buismotor is een afstandsbediening alles wat u nodig heeft. Het werkt niet alleen razendsnel en efficiënt. Zonneschermen elektrisch bedienen heeft als bijkomend voordeel dat het scherm waterdicht afgesloten wordt. Daardoor gaat het langer mee. Elektrische bediening is ook een uitkomst wanneer het even niet goed uitkomt om naar buiten te gaan en de slingerstang een slinger te geven. Dit is in ieder geval een technologisch hoogstandje om goed gebruik van te maken. Tijdbesparend, betrouwbaar en heel gebruiksvriendelijk. Als u dit eenmaal uitgeprobeerd heeft dan wilt u niet meer terug naar handmatig. Overgaan op elektrisch is ook zo gebeurd. Dus maak gerust de overstap, u zult er geen spijt van krijgen.

 

Mooi en functioneel

Een zonnescherm is een aanwinst voor uw raam en de gevel van uw huis. Wat dacht u bijvoorbeeld van een scherm in dezelfde kleur als uw gordijnen? Kleuren die op elkaar afgestemd zijn geven een idee van harmonie en coördinatie. De juiste kleur en het juiste model voor uw huis vindt u vast in het ruime assortiment van SunGo. Het is een aantrekkelijk idee om tuinstoelen onder het zonnescherm in de schaduw zetten en heel ontspannen in de tuin zitten om een dag te onthaasten.  Hoe dan ook: zonneschermen zijn niet meer uit het beeld weg te denken. Ze vormen een essentiële beschermingslaag tegen de schadelijke effecten van te veel zon. Dat varieert van verbranden tot in extreme gevallen zelfs huidkanker. Van te veel blootstelling aan ultraviolette straling gaat uw huid er ouder uitzien. Door eenvoudigweg zonneschermen elektrisch te bedienen kunt u dit allemaal voorkomen. En het ziet er allemaal nog stijlvol uit ook.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik