Zonnescherm ophangen

Als u de keuze hebt gemaakt om zonweringsproduct aan te schaffen van SunGo Zonwering & Montage, is het een kwestie van smaak welk type het wordt. Is de keuze door u gemaakt, dan moet het gekozen type zonwering geïnstalleerd worden. Hoe de montage van een zonnescherm verloopt, is afhankelijk van welk type en afmetingen uw zonnescherm is. Een zonnescherm ophangen kan een tijdrovend klusje zijn. Handige doe-het-zelvers kunnen het zelf en anderen laten het door gemakshalve door onze ervaren medewerkers installeren en nemen op deze manier geen enkel risico.

 

Soorten zonwering

Alle soorten zonwering van SunGo worden altijd voor u compleet afgemonteerd. Een zonnescherm ophangen is voor SunGo geen enkel probleem. Er zijn, in grote lijnen, twee soorten zonwering: handmatig en elektrisch aangedreven door middel van een motortje. Handmatige zonweringen werken door middel van een hendel en elektrische met behulp van afstandbediening of een knop.

Zelf uw zonnescherm ophangen

Wilt u zelf uw zonnescherm ophangen, dan is enige kennis wel een vereiste. Een paar basisregels voor zelfmontage:

– de muur moet voldoende draagkracht hebben voor de bouten van de zonwering! Er komen sterke krachten op te staan, dus gebruik het juiste materiaal. Ga niet bezuinigen op materiaal en gereedschap.
– zorg voor het juiste gereedschap. Check, voordat u begint met de montage, of u alles in huis heeft. Niets is zo vervelend als halverwege tot de ontdekking komen dat u een bepaald stuk gereedschap mist. Een zonnescherm ophangen moet in één keer gebeuren, om te voorkomen dat er problemen ontstaan als bijvoorbeeld scheefhanging of weersinvloeden die de muur of de zonwering kunnen aantasten.
-Maak een plan van aanpak. Weet wat u moet doen als alles klaar staat voor montage. Stap voor stap en in de juiste volgorde is heel belangrijk. Dit voorkomt vervelende verrassingen achteraf. Het weer speelt ook een grote rol. Check de weersverwachting. Voorkom dat u in de regen aan de slag gaat.

Zonnescherm ophangen door SunGo Zonwering

SunGo is gespecialiseerd in de montage van zonweringen. Als u uw zonnescherm snel, goed en professioneel gemonteerd wilt hebben, bent u bij SunGo aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over het ophangen van uw zonnescherm of een vrijblijvende offerte, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik