Zonnescherm ophangen doen we graag

Een zonnescherm ophangen kan een hele klus zijn. Het installeren vraagt toch om handigheid en vaardigheid. Bovendien is niet iedereen er lang genoeg of sterk genoeg voor. Gelukkig is montage inbegrepen bij de service van Sungo.

Service met een glimlach

Natuurlijk is niet iedereen een doe-het-zelver. Voor degenen die graag een zonnescherm willen kan dat een belemmering zijn. In dat geval is de beste optie het zonnescherm professioneel te laten monteren. Dat is zo geregeld. Aan het aanbod zal het zeker niet liggen. Zo zijn er bijvoorbeeld ook markiezen, die blijven zeer gewild. Dan zijn er ook nog uitvalschermen. Vaak met een gestreept patroon of anders met een effen kleur. Het grootste voordeel van een zonnescherm ophangen is dat u nog steeds naar buiten kunt kijken door het raam terwijl het zonlicht tegengehouden wordt. En bij slecht weer kunnen ze opgerold, opgeklapt of ingeschoven worden. Ze geven een raam een zomers uiterlijk. Iedereen zal er andere associaties bij hebben. Zo zal de een denken aan café’s of terrassen en de ander aan kapperszaken. Weer een ander zal zin krijgen in een barbecue op het strand of in de tuin.

 

Toch zelf uw zonnescherm ophangen

Voor degenen die toch zelf hun zonnescherm ophangen: een goede voorbereiding en goede informatie zijn het halve werk. Zorg voor het juiste gereedschap, zoals een boor. Vraag naar de ervaringen van iemand die dit al eens gedaan heeft. Het is niet nodig wat dit betreft het wiel opnieuw uit te vinden. Voor een beginnende doe-het-zelver is dit geen geschikte klus om mee te beginnen. Dit is een klus voor iemand die weet wat hij of zij doet. Daarom blijft het advies om voor de montage een professional in te schakelen. Wie liever zelf monteert vanwege het geld zou er achter kunnen komen dat goedkoop duurkoop is. Het is een investering die zichzelf dubbel en dwars terugbetaalt in woongenot. Dan hoeft u namelijk de schaduw en verkoeling niet meer op te zoeken. U kunt dan het zonnescherm uitrollen en klaar is Kees. Maar voor u daar bent moet u natuurlijk nog een zonnescherm uitkiezen dat u op wilt hangen. Dus kijk vooral in onze webshop en maak uw bestelling. Als u ons laat weten dat u hem zelf ophangt is uw zonnescherm nóg scherper geprijsd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik