Zonneluifel

Zonneluifel

Een zonneluifel is eigenlijk een andere benaming voor een knikarm zonnescherm. Het materiaal bij uitstek om deze schermen mee te maken is acryl. Dat is een stof die wel tegen een stootje en tegen blootstelling aan zonlicht kan. Acryl is ook nog eens beschikbaar is in elke denkbare kleur, van ontzettend fel tot zacht pastel, en bijvoorbeeld ook met een gestreept motief. Er zit dus altijd wel een doek bij die matcht met uw exterieur.

Een zonneluifel staat altijd fleurig.

Zonwering, en dus ook de zonneluifel, is zo ondertussen een vast onderdeel van de gevel. Van elke winkel en van elk huis. De luifel staat altijd fleurig, decoratief zonnig en zomers. Zonder is het maar een kaal gezicht.  Het is heel bepalend voor het uiterlijk en de uitstraling van uw huis. Van hypermodern tot een klassiek model dat doet denken aan een ouderwetse kapperszaak en alles er tussenin. De details, zoals bijvoorbeeld sierlijke franje, maken het verschil. Of het nu voor het terras is of voor een raam aan de straatkant, zonwering is onmisbaar. Het geeft een overdekt en beschermd gevoel. Zonder schaduw kan het ‘s zomers namelijk heel heet worden. En een bijkomend voordeel is dat u ook beschermd wordt tegen UV-straling (dat is af en toe nog steeds een onderschat fenomeen).

Effectief en gemakkelijk

Een zonneluifel kan met de hand of elektrisch en volautomatisch bediend worden. Dus ook hierbij staat het gebruiksgemak voorop. U kunt rustig op de bank blijven zitten, en van daaruit een knop op uw afstandsbediening indrukken. Tegenwoordig kan er steeds meer met een afstandsbediening. Handmatig op of uitrollen met een slingerstang gaat ook snel en probleemloos. In andere woorden: Minimale inspanning met een maximaal resultaat. In ieder geval kan het scherm zo nodig naar boven of beneden. Bijvoorbeeld naar beneden wanneer u last krijgt van de laagstaande zon tijdens het TV kijken. Ook de schuinte van de zonneluifel kan naar wens heel makkelijk aangepast worden. Dat is meer een esthetische dan functionele keuze. Waar het om gaat is dat u heel nauwkeurig de hoeveelheid zonlicht kunt bepalen die uw kamer binnenkomt. Zo blijft het klimaat binnenshuis koel en aangenaam.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik