Zonbescherming

Als het gaat over zonbescherming denkt iedereen over het algemeen meteen aan anti-zonnebrandmiddelen. Dit is logisch, maar ook zonwering is zonbescherming.

Niet alleen voor uw huid, maar zonwering is ook zonbescherming voor uw interieur .
SunGo heeft een uitgebreid assortiment zonwering voor binnen en buiten.

 

Zonbescherming voor u en uw interieur

Zonlicht heeft gunstige effecten op onze gezondheid. Zonlicht verlaagt cholesterol, helpt gewicht te verliezen, stelt het hart beter in staat bloed te pompen en verhoogt het gehalte van geslachtshormonen. Deze positieve gezondheidseffecten worden gecreëerd door vitamine D. Dit wordt afgegeven door de zon via ultraviolette straling. Maar juist deze ultraviolette straling zorgt ook voor zonverbranding. Daarom is het belangrijk dat u zich goed beschermt, zodat uw huid niet verbrandt.

Het is altijd aan te raden om, naast een bij uw huid passend anti-zonnebrandmiddel, ook goede zonwering aan te schaffen. Zonwering zorgt voor schaduw, zodat u niet in de felle zon hoeft te zitten, maar het voorkomt ook verkleuring van uw interieur. Verkleuring van uw interieur, zoals meubels, wordt ook grotendeels veroorzaakt door de ultraviolette straling die de zon afgeeft.
Zonwering zorgt ervoor dat uw interieur wordt beschermd en laat tegelijkertijd alleen die hoeveelheid licht door die u wenst. De lichtinval is met name bij binnenzonwering heel precies te regelen.

Nog meer voordelen

SunGo heeft een uitgebreid assortiment aan binnen- en buitenzonwering. Naast de bovengenoemde zonbescherming door zonwering en andere voordelen zijn er nog meer pluspunten. Zo is zonwering ook een milieubewuste keuze omdat het over het algemeen isolerend werkt. In de zomer wordt de zon buiten gehouden en in de winter blijft de warmte binnen. Zo bespaart u op de energiekosten van uw airconditioning, ventilatoren en de verwarming.

De medewerkers van SunGo helpen u graag bij het bepalen welk type binnen- of buitenzonwering de beste keus is voor uw woning, winkel of kantoorpand. Uiteraard kunt u kiezen uit tal van prachtige kleuren die u kunt aanpassen op de rest van uw interieur. Bovendien heeft u bij de meeste zonwering de keuze uit handmatige bediening of, voor net een beetje extra comfort, motorische bediening.

Offerte aanvragen of informatie

Geheel vrijblijvend kunt u bij SunGo informatie over zonbescherming aanvragen of een offerte voor de door u uitgekozen zonwering. Ga hiervoor naar onze contactpagina.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik