Waterdicht zonnescherm

Directe inval van zonlicht in uw kamer of kantoor kan heel erg lastig zijn. Het belemmert u namelijk in uw ontspanning of tijdens uw werk. Daarnaast kan het uw kamer of kantoor flink opwarmen en benauwd maken, geen prettig klimaat om in te wonen of te werken. Zonwering kan hiertegen helpen, maar dit moet natuurlijk te allen tijde het geval zijn. Ook bij of na een flinke regenbui wilt u graag op uw zonwering kunnen blijven rekenen. Het kan daarom een goed idee zijn om in een waterdicht zonnescherm te investeren.

 

Waterdicht zonnescherm bij SunGo

Het waterdicht maken van een zonnescherm kan relatief simpel zijn. Er zijn verschillende impregneermiddelen op de markt. Met een dergelijk impregneermiddel kunt u niet alleen zorgen voor een waterdicht zonnescherm, maar er ook voor zorgen dat uw zonnescherm netjes en schoon blijft. Dit kan op lange termijn veel onnodige schade aan uw zonnescherm voorkomen.

Omdat er voor bijna ieder materiaal wel een impregneermiddel op de markt is, hoeft u dus niet van doek te wisselen om een waterdicht zonnescherm te verkrijgen. U kunt gewoon uw oude doek een goede schoonmaakbeurt geven met het impregneermiddel van uw voorkeur en regen is geen probleem meer voor u en uw zonnescherm.

Impregneermiddelen zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn flesjes, handspuiten en jerrycans. Bij SunGo bevelen wij de handspuiten aan, omdat die het behandelen en waterdicht maken van uw zonnescherm een stuk vereenvoudigen. Verder kunt u ook één of meerdere jerrycans impregneermiddel aanschaffen als reserves, zodat u een flinke tijd verder kan een waterdicht zonnescherm.

De service van SunGo

Het is in principe eenvoudig om voor een waterdicht zonnescherm te zorgen, maar mocht u het desondanks lastig vinden of om andere redenen niet in staat zijn zelf het impregneermiddel aan te brengen, dan kunt u rekenen op de service van SunGo. Onze service omvat niet alleen bezorging, professionele montage en reparatie, maar ook onderhoud. Hier valt uiteraard het aanbrengen van impregneermiddel onder.

Daarnaast is het impregneermiddel zelf ook te koop bij SunGo, als u het liever zelf doet. Wat u ook wilt, hoe u ook wilt zorgen voor een waterdicht zonnescherm, u kunt altijd contact opnemen met SunGo voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik