Warmtewerende gordijnen, voor ieder interieur

Gordijnen zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo ook bij SunGo Zonwering & Montage. Wij willen u helpen bij de oriëntatie naar raamdecoratie, die tevens warmte weert: de warmtewerende gordijnen. In ons assortiment raamdecoratie vindt u verschillende soorten.

 

Soorten warmtewerende gordijnen

Het assortiment van SunGo Zonwering biedt u veel keuze, wanneer het aankomt op warmtewerende gordijnen:

Rolgordijnen

Dit is een gordijn op een rol, dat vlak langs een raam naar boven en beneden gerold kan worden. Door dit mechanisme en de kwalitatieve stoffen is dit gordijn niet alleen zonwerend, maar ook warmtewerend.

Lamelgordijnen

Dit zijn verticale stroken, die in verschillende breedtes en materialen (hout, aluminium en kunststof) te verkrijgen zijn. Voordeel van lamelgordijnen is dat u heel nauwkeurig de lichtinval kunt bepalen, door middel van een tuimelkoord of staaf.

Paneelgordijnen

Deze gordijnen lijken op lamelgordijnen. Het verschil zit in de maat van de lamellen. De lamellen van paneelgordijnen zijn namelijk vele malen breder. Paneelgordijnen zijn modern en zeer stijlvol.

Vouwgordijnen

De vouwgordijnen zijn stukken gordijn, die zich als het ware opvouwen tijdens het omhoog halen en weer uitvouwen tijdens het neerlaten. Ze bieden de privacy die u wenst en zijn modieuze sfeerbepalers in uw interieur.

Facetlight gordijnen

Een combinatie van horizontale jaloezieën en rolgordijnen in één. Deze gordijnen bestaan uit doorschijnende en ondoorschijnende delen die, net als lamellen, te verschuiven zijn waardoor u precies bepaalt hoeveel lichtinval en privacy u heeft.

Plissé gordijnen

Plisseren betekent strakke vouwen. Deze gordijnen heten zo omdat de stof een geplisseerde zigzagvorm heeft. Dit type warmtewerende gordijnen lijkt qua uiterlijk op een combinatie van gordijnen en jaloezieën. Plissé gordijnen zijn ontzettend veelzijdig, daar ze uitermate geschikt zijn voor grotere en afwijkende raamvormen, serres en dakramen. Daarnaast zijn er modellen waarbij u zelf bepaalt welk deel van het raam u bedekt wilt hebben, zelfs alleen maar het middenstuk. Door de bijzondere vormgeving is dit niet alleen prima zonwering, maar ook een moderne en stijlvolle toevoeging aan het interieur van uw woning, winkel of kantoor.

DUETTE® gordijnen

De DUETTE® gordijnen lijken veel op plissé gordijnen en jaloezieën. Door de honingraatstructuur zijn DUETTE® gordijnen bij uitstek geschikt als warmtewerende gordijnen. Deze honingraatstructuur werkt namelijk isolerend. Het houdt de warmte ‘s zomers buiten en in de winter binnen.

De warmtewerende gordijnen van SunGo worden vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen door Hansa, een gerenommeerd merk dat garant staat voor een optimale levensduur.

Advies van SunGo

Bij SunGo geven wij u graag informatie over de verschillende soorten warmtewerende gordijnen, die wij in ons assortiment hebben.

Uiteraard zullen wij uw vragen beantwoorden en u, indien gewenst, helpen een keuze te maken.

Offerte aanvragen

Geheel vrijblijvend kunt u een offerte aanvragen. Ga hiervoor naar de offerte pagina. Voor meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik