Waarom lamellen

Wanneer u iets wilt kopen, wilt u natuurlijk dat het van topkwaliteit is. Zeker voor het geld en de plannen die u daarvoor maakt. U kiest een vorm die past bij uw huis, uw thuis en uw persoonlijke smaak. U wilt maximaal comfort, gemak en technologie die u niet in de steek zal laten. SunGo geeft u de lamellen die u zoekt! Waarom lamellen? Omdat lamellen een moderne vorm is van zonwering, en u helemaal zelf het lichtinval kan regelen evenals hoeveel licht u binnen wilt laten. Lamellen zijn erg functioneel. Lamellen worden ook wel eens aangeduid als verticale jaloezieën. Lamellen zijn verticale panelen die met elkaar een lamelgordijn vormen. Lamellen zijn zeer geschikt voor het bedekken van grote raamoppervlakken. De lamellen zijn heel makkelijk te bedienen met de hand. Maar zijn ook mogelijk met een elektrische bediening. Dit zorgt voor nog meer gemak!

 

Waarom lamellen en lichtdoorlaten?

Lamellen zijn erg functioneel. Dit komt doordat u de panelen eenvoudig zelf kunt verstellen. Als u de lamellen wilt dichtdoen, draait u eraan, en u kunt genieten van verduistering.Een groot voordeel is dat u de lamellen niet helemaal hoeft te sluiten om al het zonlicht uit uw huis te houden.Hierdoor kunt u toch nog genieten van een lichte ruimte en een optimale lichtinval.Lamellen kunnen ook erg nuttig zijn als u meer privacy wilt creëren. Door de lamellen dicht te doen, vermindert u het zicht naar binnen. Ook kunt u de lamellen, wanneer u dit wilt, makkelijk naar een zijde toeschuiven. Zo heeft u een hele open zicht.

Waarom lamellen: Interieur

Lamellen zijn te krijgen in verschillende materiaalsoorten. Lamellen van kunstof en aluminium.Lamellen kunnen in tegenstelling tot vele denken, erg modern zijn. Lamellen passen vooral erg goed in een strak interieur. Ook kunnen lamellen van SunGo Zonwering & Montage overal in huis geplaatst worden. Zo zijn de kunstof lamellen als de aluminium zeer geschikt voor vochtige ruimtes, zoals in de badkamer.Dus waarom lamellen van SunGo Zonwering & Montage? Nou omdat deze u een gehele verduistering geven wanneer u dit wilt, overal kunt plaatsen, makkelijk schoon te maken zijn en omdat het een moderne vorm van zonwering is! Koop nu uw lamellen bij SunGo Zonwering & Montage, en u bent verzekerd lamellen van topkwaliteit te ontvangen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik