Waarom knikarmschermen

Bij SunGo Zonwering & Montage zit u goed wanneer u op zoek bent naar een knikarmscherm. Waarom knikarmschermen bij SunGo Zonwering & Montage? Omdat  wij u op een zeer korte termijn kunnen voorzien van uw ideale knikarmscherm. Wij bieden alleen knikarmschermen van de hoogst kwaliteit tegen de laagste prijs. SunGo Zonwering & Montage werkt alleen met de beste A-merken voor de beste kwaliteit doek en het beste systeem. Bij SunGo koopt u voordelig, snel en gemakkelijk uw knikarmscherm. Wij investeren niet in een showroom of dure reclamecampagnes, waardoor wij onze prijsen voor u laag kunnen houden. U betaald slechts alleen voor het product, niets meer of minder. SunGo is uw ideale specialist in zonwering!.

 

Waarom knikarmschermen: voordelen

Maar waarom knikarmschermen? Nou het grootste voordeel zegt de naam zelf al, namelijk de knikarm. U heeft een vrije doorloop onder uw scherm, in tegenstelling tot het uitvalscherm. Zo houdt u met uw knikarmschem niet alleen uw woning koel, maar u zelf kunt lekker onder het scherm genieten van de schaduw. Zet een paar stoelen en een tafel neer, en de zomer kan beginnen! Wanneer u een zonwering zoekt waarbij u nog steeds de mogelijkheid heeft ramen en deuren open te slaan, is de knikarmscherm een geschikt model. Onze knikarmschermen zullen aanvoelen als de luxe van een serre of overkapping. Het enige verschil is dat uw knikarmscherm kunt in en uitrollen. Zo bepaalt u dus helemaal zelf wanneer u onder een overkapping ng wilt zitten.

Waarom knikarmscherm: keuzemogelijkheden

Ieder heeft zo zijn eigen persoonlijke smaak, natuurlijk wilt u niet hetzelfde type knikarmscherm als bij ieder ander. SunGo biedt u veel keuzevrijheid in het uiterlijk van het stevige acryldoek waarvan het knikarmscherm is gemaakt. Deze doeken kunt u in verschillende patronen en maten bij ons kiezen en selecteren. Wanneer het gaat om de bediening, heeft u de keuze uit een handmatige bediening of een elektrische bediening die dan wordt geleverd met een Somfy motor. Een handmatige bediening is voordeliger dan de elektrische bediening, maar de elektrische is gebruiksvriendelijker en heeft een veel langere levensduur. Bij de handmatige bediende uitvoering kan er altijd een kiertje open blijven waardoor er kans is dat er regenwater naar binnen komt en daardoor schade ontstaat. Elektrische zonneschermen sluiten namelijk niet altijd volledig, waardoor ze beschermd blijven tegen factoren van buitenaf.Waarom knikarmscherm van SunGo Zonwering & Montage? Omdat wij uw ideale knikarmscherm leveren van de hoogste kwaliteit met de mooiste prijs!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik