Veranda zonwering


Uw tuin is helemaal in stijl en u heeft een prachtige veranda, nu alleen nog gaan genieten van het heerlijke weer. Naarmate de zomer vordert zal het steeds warmer worden. Om uw veranda helemaal compleet te maken kan het dan ook zeer aangenaam zijn om gebruik te maken van veranda zonwering. Zodat u, wanneer u even wilt afkoelen of lekker op uw veranda gaat tafelen de schaduw kunt opzoeken.

Waarom veranda zonwering?

Veel mensen vinden het prettig om hun veranda te voorzien van zonwering. Omdat deze met zonneschijn nogal snel warm en broeierig wordt. De warmte maakt het minder aangenaam om op uw veranda te zitten. Met een veranda zonnescherm zorgt u ervoor dat u het klimaat prettig kunt houden.

Screens als veranda zonwering

Bij veranda zonwering wordt voornamelijk gebruik gemaakt van een screen. Een screen filtert het licht. Het zorgt ervoor dat het niet compleet verduisterd wordt. De mate van de lichtdoorlaatbaarheid is afhankelijk van de gekozen kleur. Hoe donker de kleur u kiest, des te minder licht laat het screen toe.

Screens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle screens zijn op maat te maken, zodat het screen past bij iedere situatie.

U kunt ervoor kiezen uw veranda zonwering met de hand te bedienen. Maar vaak wordt er gekozen voor een elektrisch bedienbaar screen. Vooral omdat de meeste veranda zonwering niet goed bereikbaar is en de grootte van het screen handbediening zwaar kan maken. Door gebruik te maken van een elektrisch bedienbaar screen, verhoogt u het gebruiksgemak.

Kwaliteit veranda zonwering

Onze screens zijn van zeer stevig materiaal. De doeken zijn geweven van een glasvezel kern met een kunststof mantel. Daardoor is het doek enorm sterk, windvast, brandveilig en rekvrij. Voor een extra stevig doek kunt u ook gebruik maken van een zipscreen. Dit screen is aan weerszijden in het frame bevestigd met een soort rits. Daardoor kan het doek er bijna onmogelijk uit los waaien of beschadigen door de weersomstandigheden.

Doek toch kapot?

Wanneer het doek van uw veranda zonwering onverhoopt toch kapot gegaan is, komt SunGo deze graag voor u repareren. Zowel binnen als buiten de garantieperiode. Als u een defect doek heeft maar deze niet bij ons aangeschaft heeft, dan komen wij deze desalniettemin voor u maken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Voor vragen of vakkundig advies kunt u ook altijd contact opnemen met ons ervaren personeel.