Vakantiegevoel met terras-zonwering

Vakantiegevoel met terras-zonwering

Een terras behoort tot de meest geliefde plaatsen van een huis. Het gedeelte van de vrije tijd en het samenzijn plaatsvindt. Hier maakt u de eerste warmere zonnestralen van de lente mee tot in de herfst. Het passende beschermingssysteem tegen zon en weersomstandigheden zorgt voor een aangename koele temperatuur en een goede uv-bescherming. Wat vooral voor kinderen belangrijk kan zijn. SunGo Zonwering & Montage biedt een groot assortiment aan in terras-zonwering. Zo hebben wij een brede collectie in zonwering  die u kunt aanpassen boven uw terras.Met het juiste scherm bent u klaar voor de zomer. Alle beschermingssystemen tegen de zon en weeromstandigheden worden gemaakt van de beste materialen en kunnen zo optimaal werk leveren voor uw behoeften. Zo kunt u ongestoord gedurende vele jaren genieten van uw terras.Wacht niet langer, en krijg dat vakantiegevoel met terras-zonwering!

 

Vakantiegevoel met terras-zonwering: keuzemogelijkheden materiaal

Er zijn verschillende mogelijkheden voor bescherming van uw terras. Degene die van overdekt houden, kunnen voor het materiaal hout kiezen, met of zonder luik. Op die manier creeert u een blokhutgevoel. Verder kunt u ook kiezen voor een doek of glas.U kunt ook ervoor kiezen om de houten terrasoverkapping te laten overgroeien door middel van een plataan. Een plataan is een soort boom die bekend staat om het creëren van veel schaduw.U kunt het helemaal naar uw eigen smaak aanpassen,inrichten en decoreren. Elk denkbare mogelijkheid waar u aan denkt is mogelijk. Een terras kan op elke plek in de tuin en hoeft ook niet tegen het huis aan te liggen.

In sommige gevallen zal het mooi zijn om het hout te schilderen, in andere gevallen zal de natuurlijke kleur mooier zijn. Het is in ieder geval belangrijk om voor een weerbestendige houtsoort te kiezen. Zoals bijvoorbeeld eikenhout. De hout keuze is ook bepalend voor de kleur. Voor elk huis en voor elke tuin is er wel een geschikte houtsoort te vinden. Voor de vloer heeft u keuze uit verschillende soorten steen. Een steensoort die aansluit bij de rest van de tuin is ideaal.

 

Vakantiegevoel met terras-zonwering waar uw persoonlijkheid mee naar bovenkomt

SunGo Zonwering & Montage bezorgt u de hoogste kwaliteit. Vandaar dat onze service de hoogste prioriteit is. Terrasoverkappingen worden voor u op maat gemaakt. Zo loopt u niet het riscio dat de afmetingen verkeerd zijn en niet overeenkomen met uw terras,kozijnen of huisbreedte. Om uw persoonlijkheid terug te kunnen vinden in het scherm, heeft u zo mogelijkheid een eigen kleur of model te kiezen naar uw wensen. Onze terrasoverkappingen zullen ook niet veranderen van kleur bij langdurige blootstelling aan de zon. Bij SunGo geeft u waar voor uw geld!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik