Uitvalscherm Ijsselstein


Uitvalscherm Ijsselstein
Wanneer de zomer aanbreekt in Nederland, kan het binnen in huis heel warm worden. Het eerste wat u aan denkt is het sluiten van de gordijnen, lamellen of rolluiken. Maar wanneer u tijdens deze zomerse dagen van het uitzicht wilt kunnen blijven genieten, is het gebruik van een uitvalscherm Ijsselstein misschien wel de oplossing waar u op zoek naar bent!

Uitvalscherm Ijsselstein: constructie
Een uitvalscherm heeft een kap waarin een doekbuis zit. Om deze buis kan het doek gerold worden. Het cassette van een uitvalscherm is erg compact en valt daardoor niet erg op. Een uitvalscherm heeft twee vaste armen. De hoek van de armen kan variëren.
De uitvalschermen die we bij SunGo Zonwering & Motage verkopen, hebben aluminium profielen die niet kunnen roesten.

Uitvalscherm Ijsselstein: bediening
Voor alle uitvalschermen kunt u kiezen voor gemotoriseerde of handmatige bediening. Handmatig bedient u het uitvalscherm door middel van een stang.De motor versie werkt met een motor van Somfy. U kunt kiezen om het uitvalscherm via een afstandbediening te regelen. Somfy heeft helemaal geautomatiseerde besturing. Door een zon- en windautomaat klapt het uitvalscherm automatisch uit bij zon of veel wind. Zo wordt voorkomen dat het scherm door hevige windstoten wordt beschadigt.

Voordelen van een uitvalscherm Ijsselstein
U kunt de hoek van een uitvalscherm Ijsselstein zelf instellen. Als de zon naar beneden begint te gaan, kunt u de hoek waarin het scherm staat steeds groter maken. Het doek kan tot meer dan 90 graden zakken. Zo kan de zon niet onder het scherm door schijnen en bent u altijd beschermt tegen invallend zonlicht. Een uitvalscherm kan zowel op de gevel als op het kozijn gemonteerd worden. Dat betekent dat u een uitvalscherm bijna overal kunt plaatsen. Door de eenvoudige constructie is het ook gemakkelijk te monteren. Daarnaast is het doek bestand tegen een tik. Zo is het doek ook makkelijk schoon te houden.