Tuinmeubelen van SunGo


Uw tuin is een verlengde van uw huis. U kan er heerlijk van de natuur genieten. Tuinmeubelen zorgen er voor dat u een plekje heeft om lekker buiten te kunnen zitten.

Opbergmeubelen voor in de tuin

Voor tuinieren heeft u heel wat spullen nodig. Waar laat u die allemaal? Ook voor in de tuin zijn er opbergmeubelen verkrijgbaar. Er worden speciale kasten voor in de tuin verkocht. Deze kasten zijn er in allerlei maten en in allerlei verschillende materialen. Er zijn open kasten en gesloten kasten verkrijgbaar. U kunt ook planken buiten aan de muur bevestigen waar u uw spullen opbergen.

Tuinmeubelen: tafels, stoelen en banken

Met een buitentafel en stoelen kunt u ’s avonds lekker eten. Er zijn verschillende materialen waarvan tafels en stoelen gemaakt worden: roestvrij staal, verschillende houtsoorten en kunststof. Sommige tafels en stoelen zijn zelfs van steen of beton. Er zijn picknicktafels verkrijgbaar. Deze tafels zijn meestal van hout. De banken maken deel uit van het meubels, want ze zitten aan de tafel vast. Voor uw kinderen zijn er ook speciale tafels en stoelen. Deze zijn natuurlijk kleiner. Soms zijn ze in vrolijke vormen geschilderd. Er zijn zandbak- en watertafels waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.

Soorten meubelen

U kunt allerlei banken voor uw tuin kopen. Banken zonder rugleuning of banken met rugleuning. Er zijn ook houten banken die rondom uw boom lopen. Deze banken worden meestal op maat gemaakt.

Meubelen om te loungenTuinmeubelen

Er zijn verschillende tuinmeubelen die u in staat stellen om te heerlijk te loungen. Om te zonnen of te loungen zijn er ligbedden verkrijgbaar. Er zijn ligbedden verkrijgbaar ook kunnen dienen als stoel. Het is eenvoudig van het één naar het andere te veranderen door aan een hendel of draaiknop te draaien.

Hangmatten

In een hangmat zijn geschikt om fijn weg te kunnen dromen. Er zijn hangmatten die u aan beide kanten vastmaakt aan iets stevig, zoals een boom, schutting of muur. Sommige hangmatten zijn ook vrijstaand. U hoeft ze nergens aan vast te maken en kunt ze makkelijk verplaatsen.

Jacuzzi

Een jacuzzi is voor velen het toppunt van luxe. In een jacuzzi kunt u heerlijk tot rust komen. Er zijn jacuzzi’s in verschillende maten. Er zijn verschillende opties verkrijgbaar zoals LED verlichting of een waterval. Bij SunGo hebben we tuinmeubelen van een hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij staan bekend om onze geweldige service. Kijk op onze website voor meer informatie.