Terrasschermen verrijdbaar

Of het nou zomer of winter is, veel mensen zitten graag op het terras, het liefst met een drankje erbij. Zowel op uw eigen, particuliere terras als op een terras dat voor commerciële doeleinden wordt gebruikt is het belangrijk dat de gebruikers in comfort kunnen genieten. Het weer kan dit echter soms erg moeilijk maken, zeker in een land als Nederland, waar het weer zeer wisselvallig is. Niet alleen overmatig zonlicht kunnen het lastig maken om van het terras te genieten, maar ook plotselinge windhozen. Aan het strand kan dit alleen maar erger worden door onder andere opslaand zand. Het is daarom belangrijk om te investeren in een goed terrasscherm. Wilt u het scherm maximaal benutten, dan moet u ervoor zorgen dat uw terrasschermen verrijdbaar zijn.

 

Voordelen terrasschermen verrijdbaar

De voordelen zijn vanzelfsprekend wanneer uw terrasschermen verrijdbaar zijn. Ze zijn licht en dus heel makkelijk te verplaatsen. U kunt uw terrasschermen dus verplaatsen naar behoefte, afhankelijk van de weersomstandigheden. Wanneer uw terrasschermen verrijdbaar zijn, kunt u kosten besparen ten opzichte van statische terrasschermen, omdat u niet al uw fronten hoeft te dekken. U kunt namelijk strategisch kiezen waar u de terrasschermen zet voor optimale bescherming tegen zon en wind.

Voordelige terrasschermen verrijdbaar

Als u een terrasscherm aan wilt schaffen, wilt u natuurlijk dat ze op beide mogelijke manieren voordelig zijn: ze moeten zowel handig in hun gebruik als betaalbaar zijn. Gelukkig is dit bij SunGo het geval: onze terrasschermen, verrijdbaar of niet, zijn significant goedkoper dan bij onze grotere concurrenten. Dit komt, onder andere, juist omdat SunGo zo’n kleine onderneming is. Wij hebben geen showrooms, reclames en dergelijke overbodige luxe, wij zijn vooral online internet actief. Hierdoor besparen wij op onze kosten, en bespaart u op uw aankopen. U betaalt dus alleen voor wat u koopt, niets meer en niets minder.

Heeft u interesse gekregen in onze dubbel voordelige terrasschermen, verrijdbaar of anderszins, of wilt u meer weten over onze andere zonwering? Dan nodigen wij u uit om ons assortiment bekijken, onze voorwaarden en services doornemen of contact met ons opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik