Terras schermen

In de zomermaanden wilt u uw terras zo vaak mogelijk gebruiken. Op warme dagen is dat natuurlijk altijd heerlijk, mits er ook schaduwrijke plekken aanwezig zijn om verkoeling te kunnen zoeken. Dit kunt u doen door het gebruik van terras schermen. Zij geven u niet alleen een fijne beschutte omgeving, maar ook nog eens windvrij, zodat u met een frisse wind toch van de warme zon kunt genieten.

Prijzen terrasschermen

Omdat de mogelijkheden en de gebruikte materialen van terras schermen heel erg uiteenlopend zijn kan er van de prijs eigenlijk ook niet echt iets gezegd worden. Voor een enkel terrasscherm is een richtprijs van €750 wel aan te nemen. Maar ook dat kan veel verschillen per verkooppunt. Er zijn natuurlijk altijd winkels die dezelfde producten aanbieden tegen lage prijzen, maar ook tegen lage kwaliteit. Service is vaak al helemaal uitgesloten. Het kan zijn dat u dat prettig vind. Maar vergeet niet gat goedkoop vrijwel altijd duurkoop is omdat de levensduur van deze producten niet zo lang is als een product van hoge kwaliteit.

 

Terras schermen en zonwering

Er zijn verschillende soorten zonwering die u in combinatie met de terras schermen kunt gebruiken. Op deze manier kunt u optimaal en comfortabel op uw terras zitten. De meeste gebruikte combinaties zijn;

Knikarmschermen en terras schermen

Een knikarmscherm is heel goed geschikt voor een terras. Het scherm wordt door middel van twee armen, die recht vooruit knikken, uitgerold. Doordat het scherm hoog boven uw terras uitgerold blijft kunt u er gemakkelijk onderdoor lopen. De hoek van het knikarmscherm is zelf in te stellen. Daardoor is het mogelijk om het scherm schuiner te zetten zodat u ook wanneer de zon lager staat van de schaduw kunt genieten.

Vrijstaande terras schermen

Vrij staande terras schermen hebben als groot voordeel dat zij overal neergezet kunnen worden. Ze hoeven niet aan de muur gemonteerd te worden, daardoor kunt u een hoop mogelijkheden creëren. U kunt gemakkelijk zelf kiezen waar uw uw terras plaatst en waar u de schaduw wilt laten vallen. U veranderd het terras net zo makkelijk weer van plaats.  Ook als uw gevel niet sterk genoeg is voor een zonnescherm kunnen terras schermen zeer geschikt zijn.

Terras schermen zijn ook op uw balkonrand te monteren. Op het balkon is vaak veel wind waardoor het niet altijd even aangenaam is om daar te zitten. Met het toevoegen van terras schermen kunt u de wind gemakkelijk weg houden en is het altijd aangenaam vertoeven op het balkon.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik