Terras Ideeën van SunGo

Tegenwoordig zien we een huis niet meer als slechts een plek om te leven, we willen ook van onze huizen genieten. Daarbij hoort ook de tuin of het terras. Omdat veel mensen niet weten wat ze met hun terras of tuin aan moeten, zijn hier een paar terras ideeën van SunGo.

De strakke tuin

De eerste van de terras ideeën is het meest simpel: een strak, georganiseerd terras met strakke betegeling. Dicht bij het huis kunnen we ruimte maken voor wat tuinstoelen, een tafel en een serre. Deze tuin is simpel, strak en overzichtelijk, maar genieters willen misschien wat meer.

 

De Versailles tuin

We slaan van het ene extreme direct over naar het andere met het meest extravagante van de terras ideeën: de Versailles tuin. Lichtelijk geïnspireerd door de tuinen van Lodewijk XIV zal deze tuin-terras combinatie een lust voor het oog zijn.

We beginnen met het terras, afgeschermd door een serre of andere vorm van terrasoverkapping. Hier kan ruimte gemaakt worden voor wat tuinmeubelen en een tafel, waar u en uw gezin of gasten kunnen zitten om te genieten van het uitzicht.

Daarna komt de tuin zelf. Volgens de principes van Franse tuinen is het de bedoeling dat de tuin van bovenaf gezien wordt. Voor de gewone burgers die niet in het bezit van een paleis zijn, zal het volstaan om het terras iets hoger dan de rest van de tuin te plaatsen. Vervolgens is het belangrijk dat de planten in de tuin symmetrisch zijn en geometrische patronen volgen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een open stuk aarde in het midden van de betegeling vol met bloemen, of lange, rechthoekige bloempotten die parallel aan elkaar worden geplaatst.

Zoals eerder gezegd is dit het meest extravagant van de terras ideeën die u hier zult vinden. Dit betekent dat u hiermee uw ogen de kost geeft en uw gasten versteld zult doen staan, maar er zitten ook grote nadelen aan verbonden. Enerzijds is dit een duur project, anderzijds zult u veel moeten tuinieren om de tuin zo geordend en symmetrisch te houden.

De compromis tuin

Dit is een compromis tussen de eerder genoemde terras ideeën. Dit is voor de mensen die graag een prettig ogend terras hebben, maar geen te uitbundige tuin willen of niet veel willen tuinieren. Dit effect kunnen we bereiken door simpele, houten meubels te gebruiken maar ze te decoreren met wat mooie kussens. Op het terras zelf plaatsen we wat decoratieve bloempotten, maar daarbij draait het meer om persoonlijke voorkeur dan geometrische perfectie.

Zonwering van SunGo

Of u nou kiest voor een van de bovenstaande terras ideeën of zelf met een uniek idee komt, wat vast staat is dat u wat zonwering nodig zult hebben om optimaal van uw tuin te genieten. Strak of extravagant, kaal of bebloemd, niemand wil graag de zon in zijn ogen. U kunt daarom bij SunGo parasols, terrasoverkappingen, zonneschermen en vele andere soorten zonwering kopen waar zelfs de zonnekoning jaloers op zou zijn.

Neem contact op met SunGo voor meer informatie over ons assortiment!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik