Swela screendoek

Swela is een merk van Schmitz Werke. De producten van Swela voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Een van de belangrijkste leefregels van Swela is de producten voortdurend te blijven perfectioneren, ten behoeve van de klant. U kunt producten van de hoogste kwaliteit verwachten, die aan hele hoge eisen voldoen. De nieuwe ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, waardoor u ervan uit kunt gaan altijd een hoogwaardig product te kunnen verwachten.

SunGo Zonwering & Montage heeft voor u een groot zonwering assortiment samengesteld. De kwaliteit van de doeken is een essentieel onderwerp, vandaar dat we het onder de loep om u op de hoogte te brengen.

 

Swela screendoek eigenschappen

Een Swela screenddoek moet, zoals u eerder gelezen, heeft aan hoge eisen voldoen. Het doek moet niet alleen u zo optimaal mogelijk kunnen beschermen tegen bijvoorbeeld schadelijke UV straling. Een zonweringsdoek moet ook optimaal tegen verschillende omstandigheden kunnen.

Het doek voldoet door zijn vlamvertragende veredeling aan de strengste veiligheidsnormen. Ook moet een Swela screendoek het weer kunnen trotseren. Als er een stevige wind staat zal het doek niet zo snel scheuren. Een enorme regenbui moet hij kunnen doorstaan en u moet natuurlijk beschermd zijn tegen de hitte. Deze eigenschappen worden voortdurend onderworpen aan tests en zullen ook continu verbeterd blijven worden.

Swela screendoek met beleid behandelen

Ondanks dat het screendoek aan veel eisen voldoet om een goed kwalitatief product te mogen zijn, moet u zelf natuurlijk ook met zorg met uw doek omgaan. Om de levensduur van uw Swela screendoek zo lang mogelijk te kunnen behouden dient u een aantal maatregelen in acht te nemen.

Het doek is uiteraard bestand tegen regenbuien, maar het is niet bevordelijk voor de stof als deze met enioge regelmaat wordt blootgesteld aan vocht. Draai dan ook liever niet u scherm dicht wanneer het doek nog nat is. Zo kunt u voorkomen dat u schimmel op uw doek krijgt.

Als het hard waait is het vaak ook verstandiger om uw scherm te sluiten. Omdat moeder natuur af en toe een echte krachtpatser wil zijn, kan het voorkomen dat uw scherm stormschade oploopt. Dit zou natuurlijk erg zonde zijn. En onthoud, dat voorkomen in de meeste gevallen beter is dan genezen.

Swela screendoek toch kapot?

Het kan gebeuren dat uw doek onverhoopt toch kapot is gegaan. Gelukkig hoeft u dan niet meteen uw complete zonnescherm te vervangen. Het is namelijk ook mogelijk om alleen het doek te vervangen. SunGo is gespecialiseerd in zonwering en geeft u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden.

Bezoek de pagina over de uitgebreide service van SunGo. Wij willen onze klanten niet in de kou laten staan, bij onverwachte problemen.

Neem contact met ons op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor uw gekozen product. Bezoek ook onze andere pagina’s over onder andere de vele binnen- en buitenzonweringsproducten.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik