SunGo´s zonneschermen

Bent u misschien op zoek naar een kwaliteitszonnescherm met een voordelige prijs? Dan kunnen SunGo´s zonneschermen misschien wat voor u zijn. SunGo levert allerlei verschillende soorten zonneschermen. Zo bieden zij u een groot assortiment aan in uitvalschermen, knikarmschermen, screens en markiezen. Deze zonneschermen zijn te vinden in verschillende modellen, soorten en maten. Voor uw zonnescherm hoeft u niet meer verder te zoek want bij SunGo Zonwering & Montage zit u helemaal goed!

 

SunGo´s zonneschermen: uitvalschermen

Wanneer het buiten warm is kan het al snel binnen in huis warm worden.Door middel van een uitvalscherm kan dit probleem al snel opgelost worden. Het uitvalscherm zorgt voor verkoeling in het huis terwijl u nog steeds kunt genieten van het uitzicht op uw tuin. SunGo´s uitvalschermen bieden u het scherm aan dat bij uw stijl en interieur past. Een uitvalscherm is een goede oplossing voor zonwering. De vorm zonneschermen is dan ook een slimme keuze voor u wanneer er geen problemen zijn met het geen doorloopruimte hebben onder het uitvalscherm.

SunGo´s zonneschermen: knikarmschermen

Bij het uitvalscherm is er geen mogelijkheid te kunnen lopen onder het scherm, bij het knikarmscherm kan dit wel. Knikarmschermen zijn zo juist ontwikkeld voor de situatie waar u een vrije doorloop heeft onder het scherm. Dit kan van belang zijn wanneer u bijvoorbeeld een terras heeft wat van schaduw dient voorzien te worden maar er nog steeds ruimte moet zijn voor de stoelen en tafels. Hiervoor zijn de knikarmschermen uitermate geschikt voor. SunGo´s zonneschermen, de knikarmschermen  zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren, stijlen, maten en soorten.

SunGo´s zonneschermen: screens

SunGo´z zonneschermen bestaan niet alleen uit uitvalschermen en knikarmschermen, maar ook uit screens. Een screen is een verticaal neerwaarts afrollend doek.Wanneer u vaak last heeft van insecten binnen in uw huis, is een screen de oplossing voor u. De screen houdt namelijk de insecten weg. Dit komt doordat er geen kieren aan de zijkanten van het doek plaatsvinden. Zo heeft u gelijk een stuk minder zorgen rondom het binnenkrijgen van insecten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik