Stevige knikarmschermen

Stevige knikarmschermen

Een zonnescherm van SunGo Zonwering & Montage brengt rust en onder een stevige knikarmscherm kunt u heerlijk genieten van uw terrasmeubelen. In de collectie knikarmschermen van SunGo zit er gegarandeerd wat voor u bij! SunGo biedt alleen knikarmschermen van de hoogste kwaliteit. Wij werken alleen met de beste A-merken voor de beste kwaliteit doek en het beste systeem. Bij SunGo koopt u voordelig en snel uw stevige knikarmschermen. SunGo investeren niet in een showroom of dure reclamecampagnes, waardoor wij onze prijzen voor u laag kunnen houden. U betaald alleen voor het product en niet meer of minder. SunGo biedt u de beste service door onze professionals op het gebied van zonwering.

 

keuze in stevige knikarmschermen

Natuurlijk wilt u niet hetzelfde type knikarmscherm als iedereen. SunGo biedt u veel keuzevrijheid in het uiterlijk van het acryldoek waarvan het stevige knikarmscherm is gemaakt. Deze doeken kunt u in verschillende kleuren, patronen en maten bij SunGo Zonwering & Montage kiezen en selecteren. Als het gaat om de bediening kunt u kiezen tussen de t handbediening of een gemotoriseerde Somfy uitvoering. Een handmatig bestuurd scherm is voordeliger maar de elektrische variant is gebruiksvriendelijker en heeft een veel langere levensduur. Deze zijn vooral populair bij de oudere mensen.

Stevige knikarmschermen

Met de stevige knikarmschermen van SunGo Zonwering & Montage is uw grootste voordeel eraan toch de knikarm zelf. U heeft ene vrije doorloop onder uw doek. Dit kan niet worden gezegd van het uitvalscherm.Zo houdt u met uw stevige knikarmscherm niet alleen uw woning heerlijk koel maar ook uzelf en uw meubelen. Zo kunt u in de schaduw blijven genieten van het warme weer met een verkoelend drankje. Openslaande deuren zijn voor de stevige knikarmschermen ook geen enkel probleem! Wanneer u nog vragen heeft over het knikarmscherm, kunt u altijd gerust contact opnemen met SunGo Zonwering & Montage. Wij helpen met plezier mee aan uw keuze!

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik