Soorten zonwering

Soorten zonwering

Wanneer u zoekt naar schaduw voor in uw huis of voor op het terras, is het gebruik van een zonwering een slimme keuze.Er zijn veel verschillende soorten zonwering die SunGo Zonwering & Montage u aanbiedt. In het onderstaand artikel kunst u te weten komen welke type zonwering voldoet aan uw smaak.

 

Welke soorten zonwering levert SunGo?

Zonwering zorgt ervoor dat licht en warmte van de zon worden teruggekaatst. Hierdoor zorgt het voor een aangename temperatuur in huis. En u bespaart ook nog eens energie door deze methode. Er zijn veel soorten zonwering tot beschikbaar. Een veel voorkomende is door middel van een scherm. Een zonnescherm is een doek dat aan de buitenkant van uw raam wordt gemonteerd. Het doek kan zo uitgerold of uitgevouwen worden, naar uw wensen. Zo zorgt het scherm voor de zonwering. SunGo biedt u zo uitvalschermen, knikarmschermen, screens en markiezen aan. Deze zijn de veel voorkomende zonwering door middel van een scherm. Deze soorten zonwering verstaan we onder ´´buitenzonwering´´.  In iedere situatie is er een geschikte soort van zonwering, dus ook voor u is er een oplossing.

Soorten zonwering: uitvalscherm

Zoekt u naar een scherm dat een voordelige en praktische zonwering biedt? Dan is een uitvalscherm een goede keuze. UItvalschermen zijn de meest toegepaste en daarom de populairste soort zonnescherm. Een uitvalscherm is eenvoudig van constructie en hierdoor makkelijk te bieden en niet te duur.


Soorten zonwering: knikarmscherm

Wanneer u een bescherming zoekt voor boven uw terras, adviseren wij u te kiezen voor een knikarmscherm.Onder dit scherm heeft u een vrije doorloop doordat de armen waarmee het scherm wordt uitgezet, vlak zit onder het doek.

Soorten zonwering: screen

Weinig ruimte voor zonwering? Geen probleem, een screen is een goede alternatieve soort zonwering. Screens nemen niet veel ruimte in beslag doordat deze verticaal kunnen openen en sluiten. Er steken geen onderdelen onder en boven het scherm uit waardoor een vrije doorloop dus mogelijk blijft. Ook het openslaan van ramen is geen probleem.

Soorten zonwering: markies

Markiezen is een soort van zonwering met een karakteristiek uiterlijk. Wanneer uw huis een oude uitstraling bezit, is het kiezen van een markies dat extra tintje. Markiezen kunnen ook zorgen voor een stijlvolle uitstraling. Dit komt doordat een markies een ronde vorm heeft en het doek vaak wordt gecombineerd met houten onderdelen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik