Sfeervolle raamdecoratie

SunGo Zonwering & Montage zorgt voor sfeervolle raamdecoratie dat voor meer sfeer en bescherming tegen de zon biedt. Ook zorgt raamdecoratie voor het behouden van uw privacy.SunGo verkoopt vele soorten raamdecoratie, bijvoorbeeld ook van het populaire merk Hansa, die bekend staat om producten van topkwaliteit en een goede prijs- kwaliteitsverhouding.SunGo is een professional op gebied van sfeervolle raamdecoratie.

Door de specialisten van SunGo Zonwering & Montage wordt zonlicht goed geweerd in uw huis.Ook geef het sfeervolle raamdecoratie van SunGo sfeer in huis waardoor uw huis een gezellige uitstraling krijgt!

 

Sfeervolle raamdecoratie: gordijnen

Wanneer we denken aan een sfeervolle raamdecoratie, denken we het eerst aan gordijnen. Bij SunGo Zonwering & Montage is er een grote keuze in soorten gordijnen. Sungo kunt u uitgebreid adviseren voor de juiste gordijnkeuze. Er zijn verschillende sooren gordijnen waaruit u kunt kiezen:

-Een normaal gordijn wordt gewoonlijk opgehangen aan een roede. U kunt de gordijnen dan zelf verschuiven om de hoeveelheid doorlatende licht zelf te regelen.

-Een vouwgordijn is een gordijn dat wordt bevestigd aan een horizontale stang. Aan deze variant zijn latjes bevestigd. Door de latjes wordt het gordijn netjes opgevouwen bij het ophalen.

-Een paneelgordijn bestaat uit brede horizontale stroken van stof, waardoor het raam volledig bedekt wordt.

-Een rolgordijn rolt u op en af. Boven uw raam bevindt zich een buis. Een rolgordijn bedient u met een ketting, veersysteem of volledig elektrisch.

-Een lamelgordijn is een variant van het paneelgordijn. Het wordt ook gemonteerd aan een bovenrail met een stang. Er zijn ook twee manieren van bediening. Het verschil tussen een paneelgordijn en een lamelgordijn is dat de stroken van een lamelgordijn wat smaller zijn.

-Een DUETTE® gordijn is een doek van een groot formaat met dubbele stof. Het doek wordt in horizontale plooien opgetrokken. Het DUETTE® gordijn is verkrijgbaar in allerlei soorten materialen en kleuren. Het DUETTE® gordijn lijkt veel op het plisségordijn, echter zijn DUETTE® gordijnen uit dubbele stof gefabriceerd

-Een plisségordijn lijkt veel op een DUETTE® gordijn, maar is gemaakt van een enkele stof.

Sfeervolle raamdecoratie: interieur

De sfeervolle raamdecoratie van SunGo Zonwering & Montage zorgen voor meer sfeer en bescherming tegen de schadelijke uv-straling, zowel voor u als voor uw interieur. Met de juiste raamdecoratie kunt u de uitstraling van uw huis totaal veranderen. Op zoek naar een frisse look? Dat kan allemaal! Er is zoveel keus in raamdecoratie, dat het bijna onmogelijk is niets te vinden bij SunGo Zonwering & Montage!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik