Service

Bij SunGo staan wij niet alleen bekend om de producten die wij aanbieden, maar ook om onze service. Wij laten onze klanten na aankoop van een zonwering niet in de kou staan, maar helpen ze op verzoek verder. Ook als u onze hulp wilt bij een nog werkende zonwering, kunt u op de service van SunGo rekenen.

Service: zonnescherm, screen of rolluik elektrisch maken

Heeft u bijvoorbeeld een handwerkende zonwering die nog in uitstekende staat is, maar heeft u liever een automatische zonwering? Bij SunGo is dat geen probleem. U kunt contact met ons opnemen en dan plaatsen wij in overleg met u een nieuwe motor in uw oude zonwering. U hoeft dus geen nieuwe zonwering te kopen.

Zonwering doek vervangen

Is het doek van uw zonwering beschadigd, verouderd of heeft u simpelweg behoefte aan een nieuwe, modernere look? Ook dan hoeft u uiteraard geen nieuwe zonwering aan te schaffen. Op verzoek plaatsen wij een nieuw doek in uw oude zonwering.

Montage service

Ook als u toch een nieuwe (of uw eerste) zonwering wilt maar niet weet hoe u deze moet monteren, kunt u rekenen op de service van SunGo. Wij adviseren u graag met betrekking tot professionele montage van uw zonwering. Voor deskundig contact raden wij u aan direct contact op te nemen met onze experts, via de contact pagina.

Onderhouds- en reparatieservice

Voor onderhoud en reparatie van uw zonwering kunt u ook bij SunGo terecht. Zelfs als uw zonwering van een andere leverancier komt en u op het adres van aankoop geen gehoor krijgt, kunt u rekenen op de service van SunGo. Laat het ons weten en wij lossen het probleem voor u op.

Garantie

Als er iets mis is met iets wat u bij ons gekocht heeft, zal SunGo u altijd te woord staan. In ons systeem kunnen wij uw bestellingen nauwlettend nazoeken, dus een bon of factuur is niet meer nodig. Desondanks kan het een goed idee zijn om de bon te bewaren: voor uw gemak verzoeken wij u het jaartal van uw aankoop te vermelden, zodat we de database sneller kunnen doorzoeken.

Kortom, de service van SunGo is betrouwbaar, efficiënt en klantvriendelijk. Zelfs als u geen vaste klant bent bij SunGo, verzoeken wij u om gebruik te maken van de service van SunGo.

Wij helpen u graag!