Screens Utrecht

Screens Utrecht zijn bij SunGo in diverse uitvoeringen beschikbaar. Van verschillende kleuren en soorten tot verschillende maten. Met screens Utrecht bedoelen we een zonnescherm welke verticaal langs de ruit loopt. De screens worden ook wel eens bestemdpeld als vlakhangende zonwering. Naast screens zijn wij ook expert in Markiezen, Uitvalschermen en Knikarm Zonneschermen.

 

Screens Utrecht | SunGo

Zoals gezegd bestaat het screen uit een doek welke langs de ruit loopt. De screens worden opgerold en bevinden zich vervolgens in een dichte kast boven de ruit. Het mooie van een screen is dat deze opgesloten blijft waardoor deze erg weerbaar zijn tegen wind. Dit wordt veroorzaakt door de onderlijst welke aan de onderkant van het doek zit en de nokken aan de onderkant lopen, welke op haar beurt weer in zijgeleiders lopen. Wilt u er helemaal zeker van zijn dus uw screen Utrecht ook tegen grotere windvlagen bestand is, dan is onze nieuwe uitvoering met een rits een goede optie. Door deze uitvoering zal het doek ook niet gaan klapperen. De doeken van de screens zijn vervaardigd van glasvezel met een kunststof mantel. Verder worden de doeken van de screens Utrecht afgewerkt met een verstevigingsband.

Mogelijkheden

Onze screens bieden we aan in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u uiteraard gaan voor de oude vertrouwde screens met zijgeleiders en nokken. Of voor de eerder besproken screens Utrecht met een rits. De Swela collectie is bij SunGo in haar totaliteit beschikbaar. Zo kunt u dus een zonnewering screen uitzoeken welke helemaal bij uw smaak past. Voor het operationele gedeelte hebben we tevens verschillende opties. Zo kunt u kiezen voor een handmatige bediening (bandbediening of slingerstang) of voor een elektrische bediening met een Somfy motor.

Screens Utrecht | Voordelen

Het hebben van een van onze screens biedt u en uw gezin meerdere voordelen. Zo wordt er door de zonwering voorkomen dat het glas van uw ruiten wordt opgewarmd. Op deze manier zult u geen last hebben van het zonlicht en blijft het aangenaam koel in uw woning.Verder wordt de zichtbaarheid naar binnen voor de buitenwereld belemmerd. U kunt echter nog wel naar buiten kijken. Zo behoudt u dat stukje privacy. De vernieuwde rits variant heeft daarnaast ook geen kieren of spleten waardoor u ook een stuk minder last zal hebben van insecten tijdens de lente en de zomer. Het materiaal van het doek van de screens Utrecht hebben de volgende kenmerken/voordelen:

  • Sterk
  • Weerbestendig
  • Niet brandgevoelig
  • Vrij van rek

Uiteraard kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of op ieder gewenst moment een offerte aanvragen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik