Screens Schoonhoven


Screens Schoonhoven

Bent u het zat telkens last te hebben van zonlicht op uw computercherm of televisie, of dat uw interieur van kleur verandert? Dan zijn de screens Schoonhoven misschien wel de oplossing voor u! De screens zorgen ervoor dat heel uw slaapkamer wordt verduistert zodat u wanneer u maar wilt kunt genieten van het donker. In feite is een screen een vlak hangende zonwering. Het doek loopt tussen twee geleiders voor het raam. Door de vlakke constructie tegen het raamkozijn verliest u geen ruimte un uw tuin.Dankzij het doek kunt u toch onbelemmerd naar buiten kijken. Door deze grote praktische voordelen en de uitstraling van het product, is dit de ideale zonwering waar u op zoek naar bent! En SunGo Zonwering & Montage heeft het allemaal voor u!

Screens Schoonhoven: screens

Sungo biedt screens aan waarbij de screen vertricaal langs het glas naar beneden lopen en wordt opgerold tot een rol. Deze rol zit goed verborgen in een gesloten kast die zich bovenaan de ruit bevindt.Aan de onderzijde van het doek zit een onderlijst. Door de nokken de aan de onderlijst zitten, welke in zijgeleiders lopen, blijft het doek goed opgesloten en wordt er een situatie gecreëerd waarbij wind geen toegang krijgt. Ook zijn er screens beschikbaar met nieuwe technieken, zo is er een uitvoering met een soort rits, deze rits zorgt er dan voor dat het screen is opgewassen tegen grotere windlagen, hierdoor zal het doek niet gaan klapperen. De doeken van Sungo zijn gemaakt van glasvezel met een kunststof mantel. Tot slot worden de doeken afgewerkt met een stevige versterkingsband.

Screens Schoonhoven: keuze
Sungo’s screens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U heeft keuze tussen de oude vertrouwde screens met nokken en zijgeleiders en de nieuwe uitvoering; zipscreens. Deze zijn met een zogenaamde ritsgeleiding. Daarnaast is er veel keus in de Swela collectie. U kunt de screen aanpassen naar welke kleur u het wilt, naar uw smaak. De screens kunnen handmatig worden bedient, maar ook elektrisch. Zo heeft Sungo screens voor u met een elektrische bediening met een somfy motor.

Screens Schoonhoven: de voordelen
Screens Schoonhoven zijn zonwerend en voorkomen dat het glas warm wordt. Zo heeft u geen problemen met hinderlijk zonlicht en blijft het koel in uw woning.Het zicht naar buiten wordt voor een groot deel behouden doordat er een speciaal geweven doek op het screen zit. Het belemmert wel de inkijk naar binnen. Het doek is stevig, sterk, rekvrij en weerbestendig. Ook is het doek niet brandgevoelig. Doordat er kieren ontbreken tussen het doek en het systeem hoeft u niet bang te zijn dat u insecten binnenkrijgt.