Screens Nieuwegein

Je kunt screens vinden in verschillende maten en soorten. Ook in vele kleuren zijn ze beschikbaar. Screens lopen verticaal van het raam naar beneden. Hierdoor worden ze ook wel vlakhangende zonwering genoemd.Deze screens zorgen ervoor dat er geen ongewild licht naar binnen komt zonder dat je niet naar buiten kunt kijken. De screens van SunGo bieden deze mogelijkheden aan.

 

Screens Nieuwegein: SunGo’s screens

Een screen loopt verticaal langs de ruit naar beneden, het wordt dan opgerold tot één rol. Deze rol bevindt zich dan gesloten in een kast boven de ruit. Aan de onderzijde van het doek zit een onderlijst. Aan de onderkant van de onderlijst zitten nokken, deze nokken zorgen ervoor dat het doek opgesloten wordt en zorgt voor redelijke windvaste situatie. Er is ook een mogelijkheid met een rits. Deze rits zorgt ervoor dat het screen sterk genoeg is tegen grotere windvlagen. Het doek zal hierdoor niet gaan klapperen. De screens doeken zijn gemaakt van glaszevel met een kunststof mantel. De doeken worden als slot nog eens afgewerkt door een versterkingsband.

Screens Nieuwegein: de mogelijkheden

Screens Nieuwegein is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt kiezen voor de bekende screens met nokken en zijgeleiders. Maar er is ook een nieuwe uitvoering, deze heeft een zogenaamde ritsgeleding. Hiernaast heb je bij ons de keuze uit de Swela collectie, dus als je een specifiek kleurtje wilt voor je screen, is dat mogelijk. Screens kunnen handmatig worden bedient maar een door middel van een bediening of een slingertang. Ook is er een mogelijkheid om voor een elektrische bedieding te kiezen, deze bediening krijg je dan met een Somfy motor.
Screens Nieuwegein: de voordelen
Wat zijn nou de voordelen van die screens Nieuwegein? Nou, screens zijn bijvoorbeeld zonwerend en voorkomen dat het glas wordt opgewarmd. Hierdoor heb je geen last meer van zonlicht die je hindert en blijft het binnen in huis koel. Door het speciaal geweven doek heb je nog steeds de mogelijkheid om naar buiten te kijken voor een groot deel. Van buitenaf naar binnen kijken wordt wel verhinderd. Het doek is zeer sterk, weerbestendig,rekbaar en niet brandbaar.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik