screens ijsselstein


Screens Ijsseltein zijn bijzonder in de zin dat ze verticaal op uw raam bevestigd worden. Ze zijn er stijlvol uit en hebben nog wel meer voordelen.

screens ijsselstein zijn de ideale zonwering

Bovenin zit een kast waar de screen discreet in opgerold kan worden wanneer die niet meer nodig is. Soms wilt u dat er tijdens een zonnige zomerdag wel licht de kamer binnen komt. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere maten (geen enkel raam is immers precies even groot) en in verschillende kleuren. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een standaard screen of een zipscreen met een rits.

U kunt kiezen voor een model dat handmatig te bedienen is of voor elektrische bediening met een Somfy motor. Naast het zonlicht houden ze ook het omgevingsgeluid buiten.  Bovendien kunnen de glasvezel doeken wel tegen een stootje en zijn ze windvast. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan, de screens zijn namelijk van ouderwetse Swela kwaliteit. Als kers op de slagroom voorkomen ze ook nog eens elke vorm van inkijk. Dus u kunt ongestoord een boek lezen in de woonkamer of wat u dan ook zonder dat u gehinderd of afgeleid wordt door dingen die buiten gebeuren.

ervaar de service van Sungo

Mocht er iets met uw screens Ijsselstein gebeuren waardoor het doek beschadigd raakt dan stuurt Sungo iemand om de schade te herstellen of het doek te vervangen. Dat is allemaal inbegrepen bij onze service. Dit soort ongevallen zijn namelijk niet te voorzien of helemaal te voorkomen. Klantenservice is onze kracht. Wij zullen dan ook graag de vragen beantwoorden die u heeft. De klant is bij ons koning.

screens ijsselstein worden netjes gemonteerd

Ook de montage is inbegrepen bij de prijs en de service. Wel zo handig als er een professional naar komt kijken. Het installeren en monteren is namelijk geen klus voor een onervaren beginnende doe-het-zelver. Bent u enthousiast en geïnteresseerd geraakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor verdere informatie. En vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Dan merkt u vanzelf dat onze prijs kwaliteit verhouding uitstekend is.

Neem snel en eenvoudig contact met ons op