Screens Gouda


Screens in Gouda kopen? Er bestaan twee verschillende soorten:
• Traditionele screens
• Moderne zipscreens
De traditionele screens hebben nokken en zijgeleiders, die ervoor zorgen dat het doek van de rol omlaag kan komen. De geleiding aan de zijkant maakt de doeken behoorlijk weerbestendig, waardoor we daar ook in Nederland goed gebruik van kunnen maken.

De moderne screens hebben een ritsgeleiding. Dat is ook de reden dat we spreken van ‘zipscreens’. Het geheel zit steviger in elkaar en voorkomt dankzij het ontbreken van kieren en naden bovendien dat er insecten langs kunnen gaan.

Screens Gouda

Elektrische screens in Gouda

Uiteraard kunt u bij ons de verschillende soorten screens in Gouda kopen. Wij zorgen er met goedkope, elektrische of specifiek verduisterende screens voor dat u daar gebruik van kunt maken op de manier die u wenst. Altijd goed van kwaliteit, dankzij de topmerken waarmee we werken.

Dat geldt zowel voor de screens als voor de andere vormen van zonwering. Uw screens in Gouda zijn afkomstig uit de Swela-collectie. Dat betekent allereerst dat u kunt rekenen op goede kwaliteit van de gebruikte materialen. Het heeft ondertussen nog een ander belangrijk voordeel te bieden. U heeft namelijk de keuze uit een groot aantal verschillende kleuren, voor mooie screens in uw smaak.

Goedkope screens kopen

Goedkope screens in Gouda kopen of aan de andere kant juist gebruik maken van elektrisch bedienbare modellen voor scherpe prijzen? Wij brengen u graag een offerte uit en kunnen u meer vertellen over de screens.
En benieuwd naar andere vormen van zonwering? Bekijk dan ook onze informatie over het knikarm zonnescherm, de markiezen en buitenjaloezieën. Of neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.