Screens buiten

Om van ongewenste lichtinval af te komen plaatsen we meestal zonwerende producten. Daar zijn tal van mogelijkheden in te bedenken. Wat u het liefst toepast is afhankelijk van wat u zelf prettig vind. Over welke eigenschappen moet het product beschikken en met welke doeleinden kiest u een product uit. Wilt u de zon volledig weren, wilt u een schaduwrijk terras creëren of wilt u juist het licht alleen maar kunnen filteren… Er is altijd een oplossing die het best bij uw wensen in de buurt komt. Screens buiten plaatsen heeft tegenwoordig ook talloze trendy mogelijkheden.

 

Zonwering en screens buiten

Er zijn zo veel verschillende soorten zonwering die u kunt toepassen om het binnen aangenaam te houden. Zo zijn er verschillende soorten zonneschermen, denkt u eens aan knikarmschermen die een groot terras kunnen bedekken. Of de sfeervolle markiezen die ons in andere sferen wanen. Rolluiken zijn bijvoorbeeld een ultieme manier om uw kamer compleet te kunnen verduisteren. En screens buiten plaatsen kan ook op verschillende manieren. Zo hebben zij allemaal hun eigenschappen en verschillende manieren waarop zij toe te passen zijn. Zo kunt u altijd wel zonwering vinden dat exact past en aan uw wensen voldoet.

Screens buiten bieden veel potentie

Screens buiten toepassen heeft ook nog een hele boel mogelijkheden. Wat heel veel mensen niet weten, is dat een screen niet alleen op ramen toegepast hoeft te worden. Het toepassen op ramen is wel veruit de meeste gebruikte toepassing. Dat is ook niet voor niks, want deze vorm van zonwering is zeer effectief terwijl deze in tegenstelling tot rolluiken toch nog zicht naar buiten kunnen geven, en nog beter, het zicht naar binnen belemmeren (afhankelijk van de kant van het lichtinval). Daarnaast kunnen screens ook op grotere hoogte worden toegepast, door middel van een zipscreen. Het zipscreen is aan weerszijden met een soort rits bevestigd waardoor het heel goed bestand is tegen bijvoorbeeld wind.

De laatste trends voor screens buiten

De laatste trends op het gebied van screens buiten richten zijn met een heel ander doel dan alleen zonwering. Zo zien we nu bijvoorbeeld regelmatig dat een screen gebruikt wordt als een afscheiding. Een overdekt poolhouse kan zo door middel van screens tot een aparte buitenkamer omgetoverd worden, waar u zowel windvrij zit als privacy heeft. Maar ook voor een carport worden screens gebruikt, zodat uw auto niet verbleekt in de zon. En zo zijn er vele mogelijkheden te bedenken die buiten screens op een heel andere wijze in zijn gebruik laten uitkomen..

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik