Screens Bergambacht

Screens Bergambacht

Screens kunt u vinden in allerlei verschillende modellen.Zoekt u een vorm van zonwering waarbij langs uw ramen wilt kunnen blijven lopen? Screens zonwering zijn ideaal. Een screen wordt aan de buitenkant van uw gevel gemonteerd. Aan de bovenkant van het raam is een cassette bevestigd met daarin een rol. Om de rol is het doek van het screen gerold. Aan de onderkant van het doek zit een onderlijst. De onderlijst valt in de geleiders die zorgen dat het doek de opening van het raam volledig afsluit.Met de screens Bergambacht verduistert u uw woning naar zo verre u dit wilt! SunGo Zonwering & Montage heeft een breed assortiment aan te bieden in screens. Samen met u helpen wij graag naar het zoeken van uw ideale screen!  

Screens Bergambacht: soorten screens

SunGo levert u verschillende soorten screens. Zo zijn er vier verschillende soorten screens: vierkant,halfrond,rond model of afgeschuind. Naast de gewone screens zijn er twee bijzondere varianten verkrijgbaar. Zo hebben we de windvaste screen, deze bestaat uit een parktisch veersysteem die het doek in elke stand op windvast staat.Daardoor is het screen erg geschikt voor speciale situaties. Zoals gebouwen bij de kust, waar weel wind staat. De solid screen is een screen met een speciaal geleidingssysteem met een rits. Daardoor is het screen volledig afsluitbaar. Uw screen kunt u handmatig bedienen of door middel van elektriciteit. De elektrische bediening wordt bedient door middel van een afstandbediening.

Screens Bergambacht: vervanging doek

De screens zijn gemaakt van topkwaliteit doeken. Mocht er toch een probleem optreden, wordt er gelijk voor u gezorgd dat dit wordt opgelost. Op SunGo Zonwering & Montage kunt u zich volledig vertouwen. Kies dus voor screens Bergambacht wanneer u wenst uw woning koel te hebben tijdens de warme dagen en warm tijdens de koude dagen. Ook als u waarde biedt aan uw privacy. SunGo heeft een Swela collectie waaruit u de ideale screen zult vinden! SunGo Zonwering & Montage heeft het allemaal voor u!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik