screen zonwering prijzen

Screens zijn bijzonder handige zonweringen. Ze zijn klein van formaat want screens plaats je direct voor het raam. Op deze manier wordt het glas niet opgewarmd en blijft het aangenaam in uw woonkamer. Doordat ze direct voor het raam geplaatst worden heeft u ook geen last van insecten die binnen komen vliegen. Screens zijn ook overal toepasbaar. Waar andere vormen van zonwering niet altijd toepasbaar zijn om wat voor reden dan ook kunnen screens in principe voor ieder raam gemonteerd worden. Screens zijn niet alleen praktisch maar esthetisch zijn ze ook erg mooi om te zien.

Screen zonwering prijzen zijn afhankelijk van diverse factoren zodat er niet een eenduidige prijsklasse is. Denk aan de grootte van de screens, het materiaal en de soort bediening.

 

Wat zijn screens & bedieningsgemak

Screens zijn er niet meer alleen met de oude vertrouwde zijgeleiders en nokken maar tegenwoordig ook als zogenaamd zipscreen. Dit houdt in dat de zijkanten als het ware geritst worden wat een strakker en beter resultaat oplevert. Op deze manier kan er geen wind tussendoor maar ook insecten maken geen kans meer. Nog een niet onbelangrijk voordeel van screens is het feit dat u wel van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. U heeft met screens meer privacy binnenshuis. Screens bieden ook tal van mogelijkheden met betrekking tot de bediening. Screens worden aan de buitenzijde van de ramen bevestigd. U kunt vervolgens kiezen hoe ze te bedienen. Dit kan handmatig, met een elektrische schakelaar of via afstandbediening. Het spreekt voor zich dat de handbediening veruit het goedkoopst is maar heeft als nadeel dat u minder bedieningsgemak heeft. Screen zonwering prijzen kunnen alleen al door de manier van bediening grote verschillen vertonen tussen de vele merken en aanbieders.

screen zonwering prijzen

Screen hebben niet alleen verschillende soorten bediening maar ook de materiaalkeuze en het systeem van bevestiging maken de screen zonwering prijzen sterk wisselend. Neem bijvoorbeeld het doek waar grote kwaliteitsverschillen in zitten tussen de merken onderling. Bij SunGo Zonwering & Montage bieden wij de gehele Swela collectie aan. Dit zijn hoge kwaliteit screendoeken in vele modellen en designs. Swela doeken zijn supersterk, weerbestendig, rekvrij en bovendien niet-brandgevoelig. Dit in combinatie met een zipscreen maakt screens de ideale zonwering. De screen zonwering prijzen kunt u eigenlijk zo gek maken als u zelf wilt.

SunGo screens

Bij SunGo Zonwering & Montage kunt u terecht voor deskundig advies en komt u alles te weten over screen zonwering prijzen en de mogelijkheden. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u met ons contact opnemen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik