Stalen rolluiken

stalen-rolluiken-sfeer

Voordelen van stalen rolluiken

Stalen rolluiken zijn niet alleen de beste zonwering die er bestaat, omdat ze geheel verduisterend zijn, maar ze zijn ook geluidwerend.
Ze werken extra isolerend, daarom zult u vooral in de winter besparen op uw energiekosten.
Daarnaast zijn ze uitstekende inbraakpreventie voor uw woning, winkel of kantoorpand.
Bovendien is de montage van rolluiken zowel binnen als buiten de gevel mogelijk

Keuzemogelijkheden in stalen rolluiken

Rolluiken zijn er in veel verschillende soorten en maten. Bij SunGo heeft u de mogelijkheid om een rolluik op maat te kiezen.
En wij maken uw rolluik letterlijk op maat, aangepast aan uw woning, winkel of kantoorpand.
Daarnaast kunt u ook uit een scala aan kleuren kiezen voor de kast met geleiders en de lamellen. U kunt kiezen uit één kleur of een kleurencombinatie voor de lamellen en de kast. Alles is mogelijk bij SunGo!
Qua bediening hoeft u gelukkig niet te kiezen, want alle rolluiken van SunGo zijn voorzien van een Somfy motor mét 5 jaar garantie voor extra comfort.
De stalen rolluiken van SunGo zijn dubbelwandig en gevuld met polyurethaanschuim dat zorgt voor versteviging en isolatie. Het werk niet alleen isolerend qua warmte maar ook qua geluid.

stalen-rolluiken-sfeer-groot
Sungo-algemeen-sfeer

Informatie & service van SunGo Zonwering & Montage

SunGo helpt u graag met het kiezen van de beste zonwering oplossing voor uw woning, winkel of kantoorpand. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden over stalen rolluiken en zonwering in het algemeen.

Hiernaast is de service van SunGo iets waar we trots op mogen zijn. Wij ontzorgen u over het hele scala, van selectie tot montage en toekomstig onderhoud en reparatie. Het valt allemaal binnen onze service.

U kunt onze zonwering experts bereiken via de contact pagina van deze website. Zij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Ook als u een offerte wilt aanvragen voor stalen rolluiken of andere soorten zonwering kunt SunGo te allen tijde contacteren. Wij staan voor u klaar en willen u helpen een adequate keuze te maken voor uw persoonlijke zonwering!

uitvalschermen

Uitvalschermen

Tijdens de warme dagen van het uitzicht wilt blijven genieten? In dat geval kan een uitvalscherm de oplossing zijn.
Lees meer
stalen-rolhekken-thumbnail

Stalen rolhekken

Het voordeel van stalen rolhekken is dat ze, door de open structuur, veel doorzicht geven en ventilerend werken.
Lees meer
markiezen

Markiezen

Markiezen bestaan al minstent 150 jaar, ook al is het een redelijk oude uitvinding, markiezen zijn nog steeds populair.
Lees meer