Rolluiken kosten niet veel bij SunGo


SunGo heeft een uitgebreid assortiment aan rolluiken van hoogwaardige kwaliteit. En deze rolluiken kosten niet veel, wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Rolluiken, de beste zonwering op de markt

Een rolluik, bestaande uit een kast met geleiders en lamellen, wordt vóór of achter de af te sluiten opening aangebracht.

De horizontale aluminium lamellen zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit zorgt voor versteviging en het werkt geluids- en warmte isolerend. Aangezien een rolluik helemaal afsluit, wordt de ruimte geheel verduisterd.

Bovenstaande kenmerken zorgen ervoor dat een rolluik niet alleen de beste zonwering is die er bestaat, maar u maakt hiermee ook een milieubewuste keuze, omdat u bespaart op energiekosten.

Bovendien biedt een rolluik inbraakpreventie, u maakt het inbrekers gemakkelijk om ongewenst binnen te dringen in uw woning, winkel of kantoorpand.

 

Keuze in rolluiken

Zoals gezegd biedt SunGo een uitgebreid assortiment aan rolluiken. Er is ruime keuze in kleur, voor zowel de kast als de lamellen. U kunt kiezen voor één kleur of een combinatie van meerdere kleuren.

Zo kunt u uw zonwering aanpassen aan de kleuren van uw woning, kantoorpand of winkel.
Standaard zijn de rolluiken van SunGo uitgerust met een Somfy motor, voor extra comfort.
Voor een motor van Somfy krijgt u standaard 5 jaar garantie.

 

Rolluiken kosten niet veel bij SunGo

SunGo biedt niet alleen rolluiken maar ook andere soorten zonwering. Zoals onder andere raamdecoraties, markiezen, horren, screens, uitvalschermen en terrasschermen. Zelfs garagedeuren en stalen rolhekken.

Rolluiken kosten, net als de andere zonwering die SunGo biedt, niet veel en zijn van uitstekende kwaliteit. SunGo is in staat om de rolluiken kosten te beperken, omdat wij geen showroom of dure reclamekanalen hebben. Hierdoor kunnen wij onze rolluiken kosten zeer laag houden.

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een rolluik, kunt u geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen.
Neem voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over de producten gerust contact met ons op.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk een offerte sturen met een totaaloverzicht van de rolluiken kosten.

SunGo helpt u graag bij het kiezen van de juiste zonwering, passend bij uw woning, winkel of kantoorpand. Onze deskundige adviseurs zijn beschikbaar via bovenstaande contactgegevens, waar u al uw vragen kunt stellen of direct uw zonwering kunt bestellen als u al een keuze heeft gemaakt.