Rolluik afstellen

Rolluiken worden steeds populairder in Nederland en daar zijn goede redenen voor! Rolluiken zijn geschikt voor allerlei situaties. Voor winkels zijn ze ideaal, maar ook voor woningen zijn ze een aanwinst. Met een rolluik kan u namelijk totale verduistering bewerkstelligen. Een rolluik dempt daarbij het geluid en werkt tegen inbraken. Het werkt daarnaast uitstekend als isolatie. Met een rolluik kunt u dus zelfs besparen op uw energiekosten! U kunt een rolluik afstellen op verschillende manieren: handmatig of elektrisch.

De rolluiken van SunGo

Onze rolluiken zijn van het geweldige merk Estate. De rolluiken zijn erg sterk, omdat ze bestaan uit dubbelwandige aluminium lamellen. De lamellen zijn gevuld met polyurethaanschuim. De rolluiken van SunGo isoleren daardoor erg goed. De rolluiken zijn verkrijgbaar in maar liefst 10 verschillende standaardkleuren. U kunt zelfs kiezen voor verschillende kleuren van de kast en het lamellenpakket. Bij SunGo krijgt u 3 jaar garantie. Daardoor bent u verzekerd dat u lang van uw rolluik kunt genieten.

 

Hoe kunt u een rolluik afstellen?

De rolluiken van SunGo worden standaard afgeleverd met elektrische bediening. Met elektrische bediening kan u erg makkelijk een rolluik afstellen. Het rolluik wordt geleverd met een motor van het merk Somfy. Deze motor maakt gebruik van een tijdklok. Hierdoor gaat het rolluik automatisch naar beneden wanneer de schemer invalt. U kunt ook gebruikmaken van een lichtsensor. Als er tijdens het naar beneden rollen er een obstakel is dan vormt dat geen probleem. Op dat moment wordt de motor gestopt door de automatische weerstandmeting. Dit voorkomt schade om uw rolluik.

Een Somfy motor heeft veel gebruiksgemak. U kunt eenvoudig het rolluik afstellen. Met een Somfy motor kunt u het rolluik draadloos bedienen. Met een draadloze schakelaar of afstandbediening kunt u één rolluik naar beneden of naar boven rollen maar ook meerdere tegelijk.

Veel rolluiken maken erg veel lawaai bij het op- en neerlaten. De rolluiken die bij SunGo worden verkocht niet. De rolluiken zijn uitgerust met een borstelprofiel. Dit zorgt er voor dat ze bijna geruisloos naar beneden of omhoog gaan.

Onze service

De rolluiken die SunGo verkoopt zijn van een geweldige kwaliteit. Ze zijn echter niet duur, wij willen onze prijzen laag houden. Bij SunGo word het rolluik, dat u bij ons heeft aangeschaft, door ons gemonteerd. Als u een rolluik heeft maar het is kapot dan kunnen wij het ook voor u repareren. Bij SunGo krijgt u altijd de beste service. Informeer naar al onze producten en diensten via de contactpagina of vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik