Roljaloezie

Roljaloezie

Een roljaloezie is eigenlijk gewoon een rolgordijn dat iets weg heeft van jaloezieën. Deze raamdecoratie is momenteel dan ook zeer populair. Ze worden ook wel duo-rolgordijnen genoemd. Met deze rolgordijnen kunt u de lichtinval in uw kamer heel goed aanpassen. Daarnaast is het rolgordijn ook zeer sfeervol, het is natuurlijk niet voor niets zo populair.

 

Hoe werkt een roljaloezie eigenlijk?

Een roljaloezie zit met het gordijn rondom een stang van kunststof, metaal of hout gerold. De buis met het rolgordijn wordt aan weerszijden aan de wand of het plafond bevestigd. Aan deze constructie hangt een koord waardoor u het rolgordijn makkelijk kunt bedienen. Een roljalozie heeft geen egaal stoffen gordijn, maar is afgewisseld met horizontale stoken transparante en verduisterende stof. Door het rolgordijn te bedienen met het koord kunt u de stroken langs elkaar heen laten schuiven waardoor u met de lichtinval kunt spelen.

Waarom voor een roljaloezie kiezen?

Allereerst verhoogt het toevoegen van geschikte raamdecoratie uw privacy. En daarnaast kan het uw kamer helemaal af maken, mits u voor een geschikte oplossing kiest. Een roljazie is een uitstekende keuze als u van sfeervol doch trendy houdt. Overdag kunt u het licht lekker binnen laten wanneer u dat prettig vind, en heeft u toch nog privacy door de stroken. S’avonds doet u het rolgordijn met simpelweg gebruik van het trekkoord weer dicht. U kunt een roljaloezie ook heel goed combineren met siergordijnen.

Waar koopt u een roljaloezie?

De meeste professionele zonwering bedrijven of interieur woonwinkels beschikken over een ruim aanbod aan raamdecoratie.  Specialisten hebben altijd een assortiment bestaande uit hoogwaardige kwaliteitsproducten.  Deze gerenommeerde merken beschikken allen over een goede garantie service. U kunt er dankzij hun goede namen, ervaringen en service vanuit gaan dat u een goed product aanschaft. En wanneer er onverhoopt toch iets niet goed is gegaan, kunt u daar ook uitstekende service voor terug verwachten.  Tevens kunt u bij een specialist terecht voor goed en eerlijk advies, zij helpen u met het vinden van de juiste oplossing en kunnen u inspireren met de mogelijkheden op het gebied van zonwering, raamdecoratie en andere services.

Bij een goedkope woonwinkel kunt u deze producten veelal vinden voor lage prijzen. Vaak is dat voor veel mensen aantrekkelijk omdat zij in de waan zijn voor een lage prijs een aantrekkelijk interieur te kunnen realiseren. Voor de korte termijn is dat ook wel het geval. Maar uiteindelijk komt u van een koude kermis thuis wanneer u op korte termijn weer iets nieuws moet aanschaffen. De prijzen kunnen namelijk laag gehouden worden doordat er geen service en hoge kwaliteitsproducten aan te pas komen. De levensduur is als vanzelfsprekend dan ook veel korter.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik