Raamhor Super+


Iedere Nederlander die ooit door een mug gebeten is, kan zich wel indenken wat de voordelen van raamhorren zijn: er is geen betere manier om vervelende insecten en ander ongedierte buiten het huis te houden. Daarnaast bieden ze ook bescherming tegen pollen en werken zonwerend. Hoewel velen het vermoeden hebben, zijn niet alle raamhorren hetzelfde. Een raamhor Super+ heeft bijvoorbeeld veel voordelen, ten opzichte van de meeste andere types raamhorren.

Wat is raamhor Super+?

Raamhor super+ is een nieuw type raamhor van het merk Luxaflex met RVS stift gaasopsluiting. Het bevat een fraai aluminium profiel en is daardoor zeer stevig. Een raamhor Super+ kan zowel met de gaaskant naar achter als met de gaaskant naar voren gemonteerd worden.

De voordelen van een raamhor Super+

Ten opzichte van reguliere raamhorren heeft een raamhor Super+ meerdere voordelen. Allereerst het feit dat een raamhor Super+, dankzij het aluminium profiel, zeer stevig is. Hierdoor is het ideaal voor schuingeplaatste dakramen of andere ramen die veel windbelasting te verduren krijgen.

Verder wordt de raamhor Super+ voor u op maat gemaakt. U hoeft dus geen lastig knip- en plakwerk te verduren, een lastig karwei, dat vaak wel nodig is bij andere soorten raamhorren. Daarnaast zit er aan de bedieningslijst een borstel om zelfs de kleinste kiertjes mee af te sluiten. Een raamhor Super+ is dus net zo afsluitend aan de randen als in het midden.

Ten slotte is een raamhor Super+ zeer gebruiksvriendelijk: hij wordt standaard geleverd met een zogenaamde Softraise, die pijnlijke ongelukken met uw vingers kan voorkomen. Verder is het monteren van een raamhor Super+ in een handomdraai gebeurd, maar u kunt desondanks het monteren aan ons overlaten, als u dat wilt.

SunGo: ook voor uw raamhor Super+

Zoals u waarschijnlijk al weet, heeft SunGo Zonwering & Montage een bijzonder uitgebreid assortiment wat zonwering producten aangaat. Indien u specifiek op zoek bent naar horren, raden wij u aan om een kijkje te nemen op onze horren site.

Er zijn dus meer dan genoeg redenen om voor een raamhor Super+ te kiezen. Wanneer u voor een Super+ kiest, kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.