Reparatie zonnescherm

Van een zonnescherm hebt u veel voordeel. Het geeft veel schaduw en zorgt voor een prettig klimaat in huis. Helaas kan uw zonnescherm, om welke reden dan ook, kapot gaan. Dat kan ook als u het goed onderhoudt en er erg voorzichtig mee bent. Bij SunGo hebben we veel expertise op het gebied van zonneschermen. Wij regelen uw reparatie zonnescherm voor u.

 

Welke soorten zonneschermen zijn er?

Er diverse zonneschermen op de markt:

Screens: Een screen zit aan de buitenkant van uw gevel. Boven uw raam wordt een kastje opgehangen met een rol erin. Om de rol zit het zonweringsdoek dat bij een screen naar beneden toe uit wordt gerold.

Uitvalschermen: Het doek van een uitvalscherm gaat schuin naar beneden. De hoek van het scherm kunt u zelf variëren. Het is een simpele en solide constructie.

Knikarmschermen: Deze soort zonnescherm heeft twee armen, die naar recht naar voren lopen. Het scherm loopt ver door vanaf de gevel. Met dit scherm creëert u dus veel schaduw.

Markiezen: Bij markiezen loopt het doek door tot aan de zijkanten. Deze vorm van zonwering is daardoor erg effectief om veel schaduw in huis te krijgen. Een markies heeft een klassieke uitstraling maar is gemaakt van moderne materialen.

Wat voor een zonnescherm dan ook kapot gaat, SunGo kan het altijd voor u repareren. Is er iets mis in de constructie? Wij maken het. Omdat we al jaren bezig zijn met zonwering hebben we er veel verstand van.

Reparatie zonnescherm: doek vervangen

Is uw doek kapot of gewoon versleten? Wij kunnen het ook eventueel voor u vervangen. SunGo gebruikt daarvoor de doeken van Swela. Swela is bedrijf dat al heel lang zonweringsdoeken fabriceren. Zij maakten zelfs in 1961 het eerste volsynthetische zonweringsdoek in Europa. Deze doeken kunnen prima tegen de regen en gaan lang mee. Op deze manier bent u er zeker van dat uw doek niet weer snel kapot zal gaan.

Reparatie zonnescherm: voordeel bij SunGo

SunGo houdt zijn prijzen altijd laag, of u nou een reparatie zonnescherm laat verrichten of een zonnescherm koopt. SunGo is een klein bedrijf. We besteden weinig geld aan reclame. Daardoor kunnen we u veel voordeel geven, maar wel een uitstekende kwaliteit bieden. Vraag vandaag nog gratis een geheel vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en service.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik