Reparatie Zonnescherm Utrecht

Reparatie zonnescherm Utrecht is bij SunGo geen enkel probleem. U ondervindt een hoop voordeel van het hebben van een zonnescherm. Naast het feit dat deze schaduw brengt, zorgt het zonnescherm ook voor een aangenaam klimaat in uw woning. Mocht deze luxe dus onverhoopt verstoord worden doordat er iets defect is, kunt u uiteraard onze expertise inschakelen. Wanneer u contact met ons opneemt, regelen we uiteraard de reparatie zonnescherm Utrecht voor u.

 

Soorten Zonneschermen

Het assortiment zonneschermen bestaan uit diverse producten:

  • Screens: Een screen is een van de zonweringsartikelen welke aan de buitenkant van de gevel zit. Aan de bovenkant van het raam wordt een kastje geplaatst met een rol erin geplaatst. Het zonweringsdoek zit om de rol heen, welke bij gebruik naar beneden toe wordt uitgerold.
  • Uitvalschermen: Bij een uitvalscherm kunt u de hoek van het scherm zelf bepalen. Verder gaat het uitvalscherm doek schuin naar beneden en staat bekend als een simpele maar effectieve constructie.
  • Knikarmschermen: Dit type zonneschermen heeft een tweetal armen welke naar voren gaan (recht). Tevens loopt het scherm ver door vanaf de gevel waardoor er bijzonder veel schaduw gecreëerd wordt.
  • Markiezen: De Markiezen vorm van zonwering is een erg goed oplossing om erg veel schaduw in huis te creëren. Het doek loopt hierbij door tot een de weerszijden. Het mooie van de zonwering methode is dat het een klassieke uitstraling heeft en ontworpen is met moderne materialen.

Reparatie zonnescherm Utrecht is bij SunGo geen enkel probleem. Wanneer er dus iets niet in de haak zit qua constructie, lossen wij het voor u op. Door onze jarenlange ervaring met zonneschermen weet u zeker dat u een goede oplossing geboden wordt met een uitstekende service.

Reparatie Zonnescherm Utrecht | Vervanging

Wanneer u erg veel plezier van uw doek heeft gehad en deze is versleten, of onverhoopt kapot gegaan, dan kunnen wij deze gewoon vervangen. SunGo gebruikt voor reparatie zonneschermen Utrecht altijd de kwalitatieve doeken van Swela. Deze zijn zeer goed bestand tegen regen en gaan zeer lang mee. Hierdoor zorgen we er altijd voor dat u weer jarenlang vooruit kan met uw zonwering.

Neem dus vandaag nog vrijblijvend contact met ons op  en u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen.

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik