Reparatie Zonnescherm Nieuwegein

Reparatie Zonnescherm Nieuwegein

SunGo Zonwering & Montage staat niet alleen bekend om het leveren van betrouwbare en kwaliteitsproducten rondom zonwering, ook helpen wij graag bij reparatie. Met een zonnescherm brengt u veel voordeel met zich mee. Het zorgt voor schaduw en een leefbaar klimaat in huis. Het kan voorkomen dat uw zonnescherm, om welke reden dan ook,schade kan oplopen. Ook kan dit voorkomen wanneer u het zonnescherm goed onderhoudt. Bij SunGo Zonwering & Montage hebben wij veel ervaring en kennis rondom het gebied van zonneschermen. SunGo staat voor u klaar uw reparatie Zonnescherm Nieuwegein te maken.

 

Reparatie Zonnescherm Nieuwegein: welke soorten?

SunGo Zonwering & Montage biedt u verschillende soorten zonneschermen aan. Zo heeft u keuze uit:

-Screens: Een screen wordt vastgemaakt aan de buitenkant van uw gevel. Boven het raam wordt een soort van kastje opgehangen met daarin een rol. Wanneer het screen naar beneden wordt gerold, gaat er een zonweringsdoek mee naar beneden.

-Uitvalschermen: Wanneer u een uitvalscherm aanschaft, krijgt u een zonnescherm waarbij het doek schuin naar beneden rolt.De hoek van het scherm kunt u zelf creëren. het is een simpele en makkelijke constructie

-Knikarmschermen: Wanneer u toch kiest voor het knikarmscherm, krijgt u een zonnescherm dat bestaat uit twee armen die recht naar voren lopen. Het scherm loopt ver door vanaf de gevel. Met het knikarmscherm kunt u veel schaduw creëren.

-Markiezen: Bij het kiezen van Markiezen beschikt u over een zonnescherm waarbij het doek door loopt tot aan de zijkanten van het scherm. Deze vorm van zonwering is daardoor heel effectief om zo veel schaduw te creëren bij u in huis. De markies geven een klassieke uitstraling waardoor u ook nog eens het sfeertje bij u thuis kunt bepalen.
Welk zonnescherm die u ook besluit aan te schaffen, wanneer er iets kapot gaat aan dit scherm staat SunGo Zonwering & montage voor u klaar het te repareren. Heeft het doek schade opgelopen? Wij staan klaar deze te vervangen of te maken. SunGo staat bekend in zijn jarenlange ervaring rondom zonwering en kunnen u dan ook beloven dat we weten waarover gepraat wordt.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik