Raamhorren op maat

Wie kent het probleem niet? U bent lekker thuis, het is aangenaam weer en u zet een raam open. U draait zich om en de eerste insecten vliegen al uw huis binnen. Dat was niet de bedoeling van het raam openzetten! Wilt u wel genieten van een frisse luchtstroom in uw huis maar niet de insecten binnen hebben? Laat u zich dan eens informeren door SunGo over raamhorren. Horren zijn de ideale insectenwering voor uw ramen en deuren. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en kunnen desgewenst aan u persoonlijke eisen worden aangepast.

 

Raamhorren

Raamhorren zijn de oplossing tegen binnenvliegende insecten. SunGo werkt samen met een van de grote producenten op het gebied van horren, Unilux. Niet voor niets is Unilux een van de marktleiders in Nederland op het gebied van horren. De horren die SunGo en Unilux in hun assortiment hebben zijn van uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijk. Wij bieden een prima prijs-kwaliteit verhouding zonder aan service in te leveren.

Raamhorren op maat

Ieder huis is anders en ook ieder mens. Om tot een goede keuze te komen is het belangrijk om te weten wat voor soort hor u wilt en voor welk gebruik. Tevens is ook uw huis zelf van belang. Heeft u veel ramen in uw huis? Of schuine dakramen, naar binnen of naar buiten draaiende ramen? Dit is allemaal van belang om de juiste keuze te maken. U wilt tenslotte wel een raamhor die zijn werk goed doet bij het juiste raam. Ziet u door de bomen het bos niet meer door teveel mogelijkheden? SunGo helpt u graag. Heeft uw huis zulke afwijkende maten dat u denkt nooit horren te kunnen nemen? Geen nood, SunGo heeft de oplossing. Wij hebben de kennis en expertise in huis om raamhorren perfect passend op maat te maken of te kunnen leveren. Wilt u meer informatie over raamhorren of deurhorren, die SunGo ook in het assortiment heeft? Neemt u dan eens contact met ons op voor vrijblijvend en deskundig advies of als u een offerte wilt. Wij zijn u graag van dienst.

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Contact

SunGo Zonwering
Lopikerweg Oost 49
3411 JC Lopik