Shutters

shutters-sfeer

Wilt u eens wat anders dan de gangbare gordijnen of jaloezieën die u vaak ziet bij vrienden en familie? Heeft u wel eens aan shutters gedacht? Een schutter is een binnenpaneel met verticale banen (lamellen) van hout of kunststof. Shutters hebben een luxe en eigentijdse uitstraling. De lamellen van de shutters kunnen gekanteld worden om meer of minder zonlicht toe te laten. Zo kunt u zelf de sfeer in huis bepalen. Shutters kunnen bovendien ook aanzienlijk bijdragen aan de privacy in uw woning.

Shutters van Hansa

Bij SunGo Zonwering & Montage worden shutters vertegenwoordigd door een bekend merk, wanneer het gaat om raamdecoratie: Hansa.

De shutters van Hansa worden geproduceerd van hoogwaardige materialen. Daarom gaan de shutters van Hansa lang mee. De producten van Hansa levert producten van hoge kwaliteit tegen een relatief kleine prijs.

Bij SunGo heeft u veel keuze uit verschillende shutters. De shutters van Hansa worden geleverd in 5 beits kleuren en in maar liefst 35 lakkleuren. U kunt kiezen voor een shutter in het Basic, Riviera en Avantgarde model. Er zijn drie breedtes van de lamellen verkrijgbaar, namelijk 3.5 centimeter, 6 centimeter, 8 centimeter en 9 centimeter.

De shutters zijn gemaakt van lindehout of kunststof. Ze zijn daarom heel eenvoudig schoon te houden. De shutters kunnen bediend worden met een sierknop of met sierlijk sluitwerk. Met al deze keuzes kunt u altijd een shutter vinden die helemaal past bij uw inrichting. De shutters van Hansa zijn geschikt voor elk interieur: modern of tijdloos, zakelijk of sfeervol.

Shutters-sfeer-2
Sungo-algemeen-sfeer

Installatie

Als u een shutter bij Sungo koopt, installeren wij hem voor u. Shutters zijn niet alleen geschikt voor rechte ramen, maar ook voor boog, trapeze en zelfs cirkelvormige ramen. Door middel van montageprofiel kan de shutter tegen de wand gemonteerd worden. Via een rail wordt de shutter aan het plafond gemonteerd. Dit is onze service.

De service van SunGo

SunGo is een expert op het gebied van zonwering. Wij staan altijd klaar voor onze klanten. Moeten uw shutters gerepareerd worden? Ook dat doen we graag, zelfs als u de shutters niet bij ons gekocht heeft. Neem contact met ons op als u vragen heeft of voor een vrijblijvende offerte.

Aluminium-jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Door het plaatsen van aluminium jaloezieën in uw woning of kantoorpand, kiest u voor zeer functionele en stijlvolle zonwering.
Lees meer
rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw interieur snel en gemakkelijk een persoonlijke touch geven.
Lees meer
duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen.
Lees meer