Plissé gordijnen

plisse-gordijnen-sfeer-2

U bent toe aan plissé gordijnen, dupligordijnen of DUETTE® shades en u wilt elegante raamdecoratie voor een zeer aantrekkelijke prijs? SunGo Zonwering en Montage biedt u een schitterende collectie van het stijlvolle merk Hansa.

Expert op het gebied van plissé gordijnen

Al ruim 10 jaar loopt onze samenwerking met Hansa raamdecoratie op rolletjes. Hansa produceert dan ook smaakvolle raamdecoratieproducten van een uitstekende kwaliteit en SunGo biedt u onze expertise aan voor deskundig advies, soepele levering en vakkundige montage.

Modellen, stofsoorten en kleuren

Er zijn plissé gordijnen in allerlei soorten en maten. Bij ons maakt u uw keuze uit meer dan 80 kwalitatief hoogwaardige modellen. En een wijde waaier van stofsoorten en kleuren. Ook in de profielen van de systemen heeft u keuze uit een aantal kleuren, waaronder wit, crème en aluminium. Komt u er niet uit? Wij zijn u graag van dienst met passende adviezen.

Plissé gordijnen voor elk type mens

Blijft u binnen graag in contact met de buitenwereld, dan zijn transparante plissé gordijnen perfect voor u. Houdt u het graag meer gesloten en intiem in huis of schijnt de zon de hele dag uw woning in, dan bieden wij u meer verduisterende oplossingen. Liever iets er tussenin? Dan hebben wij voor u een oplossing ‘in between’.

Gemak in de bediening van uw plissé gordijnen

Naast kwaliteit staat ook gemak voor u voorop. Daarom kunt u voor het op en neer bewegen van uw plissé gordijnen kiezen voor bediening bijvoorbeeld met een ketting, koord of zelfs een elektrische oplossing!

plisse-gordijnen-sfeer
Sungo-algemeen-sfeer

Perfect maatwerk

SunGo Zonwering monteert uw plissé gordijnen met de grootste precisie, scherp op maat. Met SunGo haalt u vakbekwaam maatwerk en een mooi afgewerkt product in huis.

Voor een scherp geprijsde offerte of voor vrijblijvend en vakkundig advies kunt u altijd contact opnemen met onze experts, via de contact pagina.

Heeft u liever een rolhor voor uw raam of deur, neemt u dan een kijkje op onze pagina over de raamhorrenrolhordeurinklemhor of de voorzethor.

Ook voor andere soorten zonwering bent u bij SunGo Zonwering & Montage op het juiste adres. Zowel voor een ruime keuze in binnen- als buitenzonwering kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Aluminium-jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Door het plaatsen van aluminium jaloezieën in uw woning of kantoorpand, kiest u voor zeer functionele en stijlvolle zonwering.
Lees meer
rolgordijnen

Rolgordijnen

Met rolgordijnen kunt u uw interieur snel en gemakkelijk een persoonlijke touch geven.
Lees meer
duo-rolgordijnen

Duo-rolgordijnen

Een rolgordijn is een gordijn dat om een buis van hout, metaal of kunststof gerold is. De buis is aan de bovenkant van het venster opgehangen.
Lees meer
shutters

Shutters

Een schutter is een binnenpaneel met verticale banen (lamellen) van hout of kunststof. Shutters hebben een luxe en eigentijdse uitstraling.
Lees meer